Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vadabb együttlétek után gyakran begyullad a hüvelyem. Miért?
Figyelt kérdés
3 hónapja vagyunk együtt a párommal, és már 3x fordul elő. Olyan, mint egy fertőzés, viszket és enyhe fehér folyásom van, pár nap alatt elmúlik.
De a higiéniára odafigyelünk, szóval nem gondolnám, hogy fertőzés...
Találkoztatok már ilyennel?
2022. nov. 16. 21:15
2/10 anonim válasza:
Az én barátnőmmel is ez volt egy ideig mikor össze jöttünk. Azt mondta mindig, hogy csak fel van fázva biztos, de igazából nem tudtuk miért van. Egy idő után elmúlt.
3/10 anonim válasza:
Kidörzsölődik a hüvelyfal az intenzív aktustól. Akkor nem érzed, csak utána. Időnként kenjetek oda egy kis síkosítót menet közben, hátha az segít.
4/10 A kérdező kommentje:
A párom nem (túl) nagy, de én szűkebb vagyok, mint az átlag.
A síkosítóval lehet, hogy megpróbálkozunk, de igazából a nedvesedéssel nem szokott gond lenni.
2022. nov. 16. 21:20
5/10 anonim válasza:
Akkor szerencsés párod van. Szokott lenni hüvelyi orgazmusod?
6/10 A kérdező kommentje:
5-ös, nem
2022. nov. 16. 21:26
7/10 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen a hevesebb együttlétek alkalmával. A síkosító lett a megoldás, meg akkor is ha nedves voltam.
8/10 anonim válasza:
Nem tudom, miért pontozzák le az értelmes válaszokat. Tényleg hasznos dolog a síkosító, én is a saját bőrömön tapasztaltam meg. Nedves voltam, mégis sikerült kidörzsölődnöm durvább szexnél. Amúgy menet közben is előfordulhat, hogy csökken a nedvesség, lehet nem is feltűnő, főleg nem a szex hevében. A síkosító nálunk megoldotta a problémát, egy próbát megér. De akármelyiket nem javaslom. A legjobb az Aquaglide vízbázisú, próbáltam a Sábát is, szerintem az förtelmes, úgy éreztem, mintha nem csúszna, inkább ragadna! :O
9/10 A kérdező kommentje:
Gondoltam megírom a fejleményeket. 10 hónap elteltével "összecsiszolódtunk" és már nem jelentkezik a korábbi probléma.
2023. jún. 17. 14:29
10/10 anonim válasza:
Ennek örülök!
További kellemes együttléteket nektek!🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!