Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vadabb együttlétek után...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vadabb együttlétek után gyakran begyullad a hüvelyem. Miért?

Figyelt kérdés

3 hónapja vagyunk együtt a párommal, és már 3x fordul elő. Olyan, mint egy fertőzés, viszket és enyhe fehér folyásom van, pár nap alatt elmúlik.

De a higiéniára odafigyelünk, szóval nem gondolnám, hogy fertőzés...

Találkoztatok már ilyennel?

2022. nov. 16. 21:15
 1/10 anonim ***** válasza:
22%
Mekkora neki?
2022. nov. 16. 21:16
 2/10 anonim ***** válasza:
94%
Az én barátnőmmel is ez volt egy ideig mikor össze jöttünk. Azt mondta mindig, hogy csak fel van fázva biztos, de igazából nem tudtuk miért van. Egy idő után elmúlt.
2022. nov. 16. 21:18
 3/10 anonim ***** válasza:
96%
Kidörzsölődik a hüvelyfal az intenzív aktustól. Akkor nem érzed, csak utána. Időnként kenjetek oda egy kis síkosítót menet közben, hátha az segít.
2022. nov. 16. 21:18
 4/10 A kérdező kommentje:

A párom nem (túl) nagy, de én szűkebb vagyok, mint az átlag.

A síkosítóval lehet, hogy megpróbálkozunk, de igazából a nedvesedéssel nem szokott gond lenni.

2022. nov. 16. 21:20
 5/10 anonim ***** válasza:
21%
Akkor szerencsés párod van. Szokott lenni hüvelyi orgazmusod?
2022. nov. 16. 21:23
 6/10 A kérdező kommentje:
5-ös, nem
2022. nov. 16. 21:26
 7/10 anonim ***** válasza:
95%
Nekem is volt ilyen a hevesebb együttlétek alkalmával. A síkosító lett a megoldás, meg akkor is ha nedves voltam.
2022. nov. 17. 06:09
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, miért pontozzák le az értelmes válaszokat. Tényleg hasznos dolog a síkosító, én is a saját bőrömön tapasztaltam meg. Nedves voltam, mégis sikerült kidörzsölődnöm durvább szexnél. Amúgy menet közben is előfordulhat, hogy csökken a nedvesség, lehet nem is feltűnő, főleg nem a szex hevében. A síkosító nálunk megoldotta a problémát, egy próbát megér. De akármelyiket nem javaslom. A legjobb az Aquaglide vízbázisú, próbáltam a Sábát is, szerintem az förtelmes, úgy éreztem, mintha nem csúszna, inkább ragadna! :O
2022. nov. 17. 08:49
 9/10 A kérdező kommentje:
Gondoltam megírom a fejleményeket. 10 hónap elteltével "összecsiszolódtunk" és már nem jelentkezik a korábbi probléma.
2023. jún. 17. 14:29
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Ennek örülök!

További kellemes együttléteket nektek!🙂

2023. jún. 17. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!