Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, Nektek mely területen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, Nektek mely területen van piercingetek, ami ad(hat) némi pluszt a szexuális együttlétekhez?

Figyelt kérdés

Gondolok itt pl. a nemi szervetekre, azon belül is hol, vagy a mellbimbótokban, esetleg a nyelvben?

Ezek milyen pluszt adnak a szex során? Akár nektek, akár a partnereteknek? Pl a ha a csiklótoknál van az jobban izgalomba hoz ha épp szexeltek? Vagy ha mellbimbód izgatják akkor az jobb ha van benne piercing? Vagy a férfi orális kényeztetése jobb ha van a nyelvedben ékszer?

Köszönöm!

2022. szept. 25. 10:23
A kérdező szavazást indított:
Nekem van a puncimban a csiklómnál
Nekem van a puncimban az ajkakban
Nekem van a mellbimbómban
Nekem van a nyelvemben
Nincs, de szeretnék
Nincs én nem is lesz
Egyéb helyen van, megírom
17 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nincs még,de gondolkodtam a csiklóm csuklyájába .Nem tom a férfiaknak az bejön-e?
2022. szept. 25. 10:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit hiányos a szavazás. :)

Nekem van a csiklóm felett, köldökömben, bimbókban és a nyelvemben is 1-1 piercing. Mióta a csiklópiercingem megvan azóta ha nyalnak az izgisebb amikor a nyelvével mozgatja ott is. Illetve bimbóban szintén kellemes érzés amikor nyalják. :)

2022. szept. 25. 18:36
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az ínyfékemben van. Furcsa, de attól is könnyebb és jobb az orgazmusom, ha csak rágondolok hogy ott van.
2022. szept. 27. 16:17
 4/7 anonim ***** válasza:
80%
nekem popsilukam peremében van
2022. szept. 29. 10:16
 5/7 anonim ***** válasza:
51%
#4 el is hiszem :D
2022. okt. 2. 15:46
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van a csiklómban és az ajkakban is. Emellett van bimbó- és nyelvpiercingem is. Számomra komoly pluszt ad mindegyik.
2022. okt. 9. 07:32
 7/7 Legyenszépnapod! ***** válasza:
50%

költökpiercingen gondolkodom, ha srác lennék, és lenne a barátnőmnek, imádnám (ha egyébként is szép hasa lenne)

valamiért nekem a has a gyengém

a többi nekem sok lenne, nagyon érzékeny területek, de elhiszem hogy másnak ez jó

privátokat nem kérek

márc. 8. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!