Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan nők még, akik bírják a szenvedélyes együttléteket nagy mérettel is és tudnak ezzel bánni?
Én bírom, csak sajnos ritkán találok igazán nagyot, pedig nagyon hálás tudnék lenni érte ;)
33/N
Nekem 22centi és 6centi vastag a legszélesebb részén. soha nem voltam még olyan nővel, aki élvezte volna. Az első néhány próbálkozás után minden nő elhagy, hiába a vonzalom és megértés. Mindenki jajgat közben, fújtat, óvatosságra int, a keze végig ott van a csípőmnél, hogy el tudjon tolni magától, ha kezdenék beindulni. Az előkészületekről ne is beszéljünk. Szívesen cserélném kisebbre, vagy ismerkednék olyan nővel, akinek nem okozna nagyobb fennakadást egy ekkora méret.
35F
Páromé 17 cm hosszú és majdnem 6 cm vastag.
Tudok vele bánni, számba belefér, bár lenn kell azért előjáték. Énegge szűk típus vagyok, de már a gésa golyókon gondolkodom, hogy gyakorolni is jó lehet :)
23 éves leszek, ő 21.
Egy ideig egy csaj is zaklatott a párom miatt itt gyk-n hogy hármasban benne lenne, de csak tegye be neki. Neki ez lett volna a hármas. Remélem most nem talál meg megint.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!