Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, hölgyek! Pontosan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, hölgyek! Pontosan mire vágytok szexben? Odafigyelésre, romantikára, vagy inkább vad szenvedélyes együttlétekre? Én az utóbbira szavazok de az elsővel vegyítve. Kort is és privit is írhattok!

Figyelt kérdés
2016. máj. 6. 20:40
 1/9 anonim ***** válasza:
Mos,en azt szeretem ha fokozatosan haladunk. Eleinte gyenged,figyelmes,aztan gyorsul a tempo,vadabb,szenvedelyesebb az egyuttlet. 28
2016. máj. 6. 20:44
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Pasi vagyok, de eddig nem volt panasz:

-Volt,hogy feltettem az asztalra vagy letéptem a harisnyáját,mert elkapott a vágy. Ezek ilyen 3-5 perces dolgok. (Állítólag élvezte)

-Volt, hogy fél óra-óráig csak vele foglalkoztam. (Állítólag élvezte)

-Volt, hogy csak hétköznapi együttlét volt. Napi 2-3. (Állítólag élvezte)

És,hogy miért állítólag élvezte? Mert nem ez kellett neki ezek szerint... Ha volt kedve megcsalni, valami nem működhetett...

2016. máj. 6. 20:45
 3/9 anonim ***** válasza:
Azt szeretem ha vad, viszont mellette elvárom a törődést és odafigyelést is: a végén egy kis összebújás,puszi,simi :)
2016. máj. 6. 20:52
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem a vad kell. De néha jó váltogatni.
2016. máj. 6. 20:53
 5/9 anonim ***** válasza:

Szerintem a romantikát és a szexet válasszuk ketté. :D

A szex legyen vad, szenvedélyes, kellő odafigyeléssel!

2016. máj. 6. 20:53
 6/9 anonim ***** válasza:
79%
Mi nők annyira vágyunk a kedvességre, hogy időnként szexre is hajlandóak vagyunk érte. A férfiak meg annyira vágynak a szexre, hogy időnként kedvességre is hajlandók érte!!!:) 21/L
2016. máj. 6. 21:22
 7/9 anonim ***** válasza:
37%
6. os te nagyon tudsz valamit. Sokan locsolták már meg a méhed?
2016. máj. 6. 22:56
 8/9 anonim ***** válasza:

Én általában a vadabb szexet preferálom, de nem kizárólag azt. :) Néha pont a lassabb tempójú szeretkezés esik jobban, mikor-hogy.

23L

2016. máj. 6. 23:46
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Vad, szenvedélyes szex, icipici romantikával, mint például ha mélyen a szemembe néz (utána meg jól megb*sz :D)
2016. máj. 7. 01:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!