Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri várni az "🤪igazira🤪" , ahhoz hogy szexeljek? 18 eves lany vagyok, es a hormonjaim nem birnak magukkal. neha mar brutalisan is erzem hogy toszni akarok. megbizhato, jofej "barataim" is vannak hozzá
Figyelt kérdés
2022. nov. 21. 16:53
11/43 anonim válasza:
azigen.... ez tuti valami putris c-type. pedig az ő korában már kb 3 gyerekük van a lányoknak
12/43 A kérdező kommentje:
11😭💔💔
2022. nov. 21. 17:20
13/43 anonim válasza:
Előre nem tudod/tudhatod, hogy ki az igazi! Ez majd később derül ki ha már lesz tapasztalatod, túl leszel több partneren, több kapcsolaton. De próbálkozni azt lehet!
14/43 anonim válasza:
c-type
Bzdmg ember ezen bexartam.
15/43 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat skacok💗
2022. nov. 21. 17:21
16/43 A kérdező kommentje:
14. ha ilyeneken szarsz be , mar regen rossz 😟
2022. nov. 21. 17:22
17/43 anonim válasza:
Skacok na csak kibújt a szö, mondom makkos szög a zsákból.
19/43 anonim válasza:
Személy szerint én megbántam hogy vártam vele. Igaz nekem 20 fölött volt az első, és most 30 fölött már úgy gondolom hogy olyan 16-17 évesen lett volna az ideális az első alkalomnak.
De ez csak az én véleményem, másnak lehet más időpont lenne optimális...
20/43 A kérdező kommentje:
az a baj osszevagyok zavarodva. nem akarom utana maskepp latni magam. megutalnam magam talan. olyan fura erzes lenne csak ugy, kedv szerint dugni elkotelezettseg nelkul
2022. nov. 21. 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!