Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha csak egy szerető párt akarok, nem egy bombanőt?
A legtöbb értelmes ember szintén erre vágyik. Kell valamennyi testi vonzalom, de a mennyisége mindenkinél változó.
Szóval igen. Teljesen normális.
N
#5 nem azt mondom, hogy abszolút semennyire nem vonzott külsőre, inkább úgy képzeld el, mint amikor nem mered kijelenteni, hogy tetszik és vonz, csak úgy ímmel-ámmal tetszeget, és ha véletlen jó a megvilágítás és megerőlteted magad, még az is megeshet, hogy szépnek találod... na ez szerintem édeskevés egy olyan ember felé, akit a párodnak választasz és tekintesz. őrá nézve is méltatlan.
igen, eléggé megalkuvó voltam. de annak is örültem, hogy végre van valaki aki szeret, illetve amúgy egy jó ember volt - de ez nem elég.
de ez bőven a múlt. azóta boldog férje vagyok egy nőnek, akit kívülről-belülről imádok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!