Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A női mellbimbó miért ennyire tabu? A férfiak meztelen felsőtesttel strandolhatnak, mi nők miért nem?
“Nem érdekel a többi nő”
Na ez a modern feminizmus… xD
Egy női mell sokkal nagyobb hatással van a férfiakra, mint egy férfi mell a nőkre. Valószínűleg köze van ahhoz, hogy a férfiak nem táplálják arról a gyerekeiket.
Nudista strandon viszont mindenki nyugodtan lehet meztelen.
Megha orangutan lenne. Feszes, kerek
Undorító a felfogásod.
Egyébként teljesen jogos ennyi erővel tényleg bárki mászkálhatna akár egy szál f*szban is.
Nem tudom hallottál-e arról de van egy bizonyos kimondatlan társadalmi elvárás aminek meg kéne felelni mindenkinek, tekintettel lenni másokra. A gyerekeim meg majd ezt látják? Ha ennyire mutogatni akarod magadat biztosan találsz a közelben egy nudista strandot.
Én meg nem bírom elviselni a bugyit mégse rohangálok a strandon vagy máshol nélküle. Amúgy meg szerintem ezek a dolgok jobb esetben csak a párodra kéne, hogy tartozzanak. Másokat tök fölösleges ilyen szituációval kellemetlen helyzetbe hozni, plusz szerintem nem családbarát tartalom. Személy szerint nem akarom, hogy az én kislányom ezt a példát lássa.
Nőként így gondolkozni…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!