Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A női mellbimbó miért ennyire tabu? A férfiak meztelen felsőtesttel strandolhatnak, mi nők miért nem?
Attol meg felesleges lenne takarni szerintem. En nem is teszem mert hulyeseg. Nyilvan utcara nem megyek ugy, de strandon szerintem teljesen rendben van, ha nincs felso. :)
Balatonfureden vagy Balatonalmadiban is ugy fogok strandolni. Iden is voltam a balcsin 1x es akkor is ugy voltam :)
12
Szerintem strandon teljesen rendben van, ha nem takarjak el a nok.
Nekem mindegy mit csinálsz, legfeljebb okozol pár jó percet minden pasinak és pár képet csinálnak róla maguknak.
A 12. Szerinti társadalmi megegyezés dolog igaz lehet, neked ezt el kell fogadni, hogy attól hogy te így érzed, még a többségnek szexuális töltetű.
14
Szerinted. És a többi nővel is megbeszélted? Tapasztalataim szerint nem sok van, aki mutogatná nyilvánosan önszántából.
17
Nem erdekel a tobbi no.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!