Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi okozza azt, ha egy férfi beéri alkalmi szexel, és prostikkal?
Figyelt kérdés
A normális értékrendű, komoly nőket semmibe veszi, egy xardarabként kezeli, mert neki csak az alkalmi, kötetlen szex a lényeg, és ezekre azt mondja, hogy csak az alkalmi és a kötetlen szex kapcsolatok a felnőttesek.
Egy idő után nem érzi azt a férfi, hogy rá nézve ez gáz?
2022. nov. 16. 13:51
21/25 A kérdező kommentje:
Mondjuk azt elhiszem, hogy a felelősseget nem vállalóknak, a kihasználós embereknek ijesztő egy komoly ember, mert nehezebb átverni is.
2022. nov. 17. 15:20
22/25 anonim válasza:
Valóban ezek pozitív tulajdonságok.
"Nem fekszik le fűvel, fával .. Ez is szép csak sajnos velem sem.
23/25 A kérdező kommentje:
Arra az egyszerű tényre nem.gondoltál hogy nem szeret?
2022. nov. 17. 15:48
24/25 anonim válasza:
Pont ez okozza a legnagyobb lelki bánatomat, hogy azt mondja nagyon szeret , velem szeret a legjobban lenni de szexről szó sem lehet, hozzá sem érhetek. Azt sem tudom már , hogy néz ki ruha nélkül. Nehogy azt hidd egy rongy alak vagyok mert akkor már évekkel ezelőtt szakítottam volna. Nem is csaltam meg és évek óta várok hátha egyszer kedve lesz a szexhez. De ez már reménytelen várakozás.
25/25 A kérdező kommentje:
Szeret, de nem tekint FÉRFINEK. Sajnálom.
2022. nov. 17. 17:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!