Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi okozza azt, ha egy férfi beéri alkalmi szexel, és prostikkal?
A normális értékrendű, komoly nőket semmibe veszi, egy xardarabként kezeli, mert neki csak az alkalmi, kötetlen szex a lényeg, és ezekre azt mondja, hogy csak az alkalmi és a kötetlen szex kapcsolatok a felnőttesek.
Egy idő után nem érzi azt a férfi, hogy rá nézve ez gáz?
Biztos van neki egy anyukája akihez kötődik ....
A kötődés függőség is egy betegség. de minkettő csak akkor ha át esel a lovon.
Először is a kötődésre való képtelenség csak akkor betegség, ha komoly akadályokat jelent az illető életében. Ha vígan elvan szorosabb kapcsolatok nélkül, akkor nem. Másrészt az emberek és a szexualitásuk is sokféle, ennek megfelelően nem mindenki úgy áll hozzá, hogy a szex szorosan összefonódik a mély érzelmi kötődéssel.
Azt viszont nem értem, miért tartja felnőttesnek. Erről az illetőt kell megkérdezni.
Szerintem azzal nincs baj, ha az ember életében van egy időszak ahol úgy érzi, hogy nem szeretne komolyabb / állandó kapcsolatot. Ha ez évtizedes hosszúságú, akkor már lehet, hogy valóban nem feldolgozott traumáról/félelemről van szó, vagy mentális zavarról.
Viszont aki alapjáraton bunkó, lekezelő, arrogáns a nőkkel, ott tényleg van valami baj. Valami régi sértettségből, vagy kisebbségi komplexusból táplálkozó viselkedés ez, ami elég toxikus, én kerülném az ilyet.
Mert minek megvenni a tehenet, ha csak időnként szeretnél tejet inni?!
De komolyan: gondolom a csávó nem akar kínlódni egy átlagos nő szeszélyeivel és elég neki az érzelemmentes szex.
Több oka lehet:
-Foglalt
-Rossz tapasztalatai vannak
-Nem akar elköteleződni
-Nagyon skót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!