Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Kinek miért jön be az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Kinek miért jön be az alkalmi kapcsolat?

Figyelt kérdés

2022. nov. 13. 13:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
83%
Nincs bonyodalom, nem kell törnöm magam, bármikor kiléphetek.
2022. nov. 13. 13:24
 2/13 anonim ***** válasza:
24%
Nem jön be.
2022. nov. 13. 13:37
 3/13 anonim ***** válasza:
46%
Mert tartós jelenleg nem igazán férne bele az életembe.
2022. nov. 13. 13:43
 4/13 anonim ***** válasza:
17%

Mert ribik. Pedig nekik aztán nincs farkuk ami "irányítsa" őket. Mivel az ilyen nőknek nincsenek értelmes hobbijaik és a 8 órás munka mellett csak a nunijukat birizgálják, ezért a változatosság kedvéért találnak valakit értelmetlen szexelgetésre.

Férfitársaim. Az ilyen nőket tessék elkerülni. Nem ér annyit a méltóságotok hogy egy ilyen nő megrontsa az elméletet, és az egészségteket.

2022. nov. 13. 13:54
 5/13 anonim ***** válasza:
75%
#4 na mi van bro, neked nem jutott alkalmira nő?
2022. nov. 13. 13:56
 6/13 anonim ***** válasza:
16%
Minek alkalmira nő? Egy értelmes férfi normális párkapcsolatra tartalékol, és normális, értelmes elfoglaltságai vannak.
2022. nov. 13. 13:59
 7/13 anonim ***** válasza:
Én mindig azt mondtam sosem lesz egyejszakas kalandom, mert intelligens vagyok és nem süllyedek ilyen melyre. Aztán persze volt benne részem 18 évesen, nem bántam meg, de továbbra sem vonz
2022. nov. 14. 12:28
 8/13 anonim ***** válasza:
Mert nincs idegesség. Szabad vagyok. Persze volt 3gy hosszú párkapcsolatom ami olyan rssoz volt hogy egy időre kiábrándultam a komoly párkapcsolatokbol.
2022. nov. 14. 14:05
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
Szégyeljétek magatokat lányok.
2022. nov. 14. 14:11
 10/13 anonim ***** válasza:
84%
Azért mien durva ha egy pasinak vannak alkalmi kapcsolatai azt mindenki dicséri, jól tetted testvér. De ha egy nőnek vannak ilyen alkalmi kapcsolati azt már leribizik meg lealacsonyitsák. Szerintem ugyan az.
2022. nov. 14. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!