Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akinek nincsen partnere, soha nem gondoltok arra, hogy most már mindegy, csak szexeljek végre?
Figyelt kérdés
Nem arra gondolok, hogy bárkivel, hanem szimpatikus sráccal, de nem kapcsolatban.2022. nov. 10. 08:15
2/11 anonim válasza:
Lànyok ha valakinek ilyen gondja akadt én szìvesen segítek
4/11 anonim válasza:
Amikor nem volt, akkor sem gondoltam ilyenre.
Ha vadászni akarsz, rossz helyen jársz és szarul próbálkozol.. :)
5/11 anonim válasza:
1,5 év után eljutottam erre a pontra. De azért volt bennem tartás és nem dugtam minden jött-ment pasival.
7/11 anonim válasza:
Arra gondoltam, amikor sokáig egyedül voltam, hogy most már mindig így lesz? De arra nem, hogy mindegy, csak szexeljek, a szex volt a legutolsó, amire gondoltam.Arra gondoltam, nem lesz gyerekem, nem lesz családom.
8/11 anonim válasza:
Soha nem volt ilyen. Nem vagyok ösztönállat bocsi. Előbb jut eszembe az, hogy mi lesz velem ha egyedül maradok.
9/11 anonim válasza:
Kihalt belőletek a fajfenntartás ösztöne! Az " ótás" amúgy is fogamzásképtelenné tette a nők jelentős részét, a szexben már csak az öröm marad.
10/11 anonim válasza:
9. Nem, csak van tartásunk! ;)
Egy fasz nem ér annyit, hogy azt egy nő eldobja, bocs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!