Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 37 éves nő szexelni akar velem gumi nélkül,de mondta hogy már volt jó pár partnere, és ő megválogatja kikkel búj ágyba.Szexeljek egy vadidegen nővel gumi nélkül?
Figyelt kérdés
2021. szept. 25. 17:13
1/14 A kérdező kommentje:
26 vagyok
2021. szept. 25. 17:13
2/14 anonim válasza:
Ne szexelj vele így, nem lehet tudni egészséges e
3/14 anonim válasza:
Ha szeretnél gyereket, akkor jó ötletnek tűnik.
"de mondta hogy már volt jó pár partnere, és ő megválogatja kikkel búj ágyba"
Akkor ezek szerint már tőled is kérte, hogy menj el előtte STD szűrésre, ugye?
4/14 anonim válasza:
mar bocs, de rohadtul nem valogatos, ha egy vadidegen sraccal is lefekudne...🙃
5/14 anonim válasza:
Dugd meg. Élvezz bele, de arra figyelj, hogy ne tudja se a neved, se azt hogy hol laksz. A többi már nem lényeg.
6/14 anonim válasza:
Ahogy a #4-es írja, ha veled tök idegenként csak úgy egyből gumi nélkül dug akkor mással is és valószínűleg nem 1-2 fickó fordult meg benne. Vedd fel a gumit ha nem akarsz kockáztatni abból baj nem lehet.
8/14 anonim válasza:
Én nem mennék bele, max ha egy kicsit megismertem a múltját meg őt magát. 31f
9/14 A kérdező kommentje:
Azt mondta, hogy ő eddig nem ment bele ilyen szexkapcsolatba,de végül úgy döntött y év házasság után hogy miért ne? Tegnap volt élete első csak szexkapcsolata,de érdekes hogy mondta korábban volt neki 26-28 éves pasi de arra azt mondta hogy az komolyan indult
2021. szept. 25. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!