Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért van, hogyha meglátok egy nagymellű nőt, akkor egyből ki akarom rá verni?
Volt olyan többször, leginkább csak nyáron, hogy pont indultam valahova kocsival, majd mellettem a járdán sétált el 1-2 nagymellű csaj és azonnal elővettem és elkezdtem verni, miközben néztem a melleit. Valaki kivágott felsőbe volt, valakinek meg csak szimplán a pólóban jól kidudorodott a melle és egyből elkezdtem verni, amíg elsétál mellettem. Nem sikerült általában elélvezni, amíg elsétál mellettem, de utána azért be is fejeztem élvezésig. Az nem érdekelt, hogy észre veszik-e, bár szerintem nem vették.. Szerintetek normális, hogy ennyire felizgatnak a mellek, hogy egyből előkapom?
23/F
"Probálkozni kell, ha elég sok nőre kiveri előbb utobb biztos lesz akinek tetszik."
Na pont hogy rohadtul nem tetszik ez a fajta viselkedés és az ilyenektől kapok hányingert mint attól a recskázótól meg tőled aki véded ezt a szatír barmot!
Gratulálok, téged sem az eszedért szeretnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!