Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az miért van, hogyha meglátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért van, hogyha meglátok egy nagymellű nőt, akkor egyből ki akarom rá verni?

Figyelt kérdés

Volt olyan többször, leginkább csak nyáron, hogy pont indultam valahova kocsival, majd mellettem a járdán sétált el 1-2 nagymellű csaj és azonnal elővettem és elkezdtem verni, miközben néztem a melleit. Valaki kivágott felsőbe volt, valakinek meg csak szimplán a pólóban jól kidudorodott a melle és egyből elkezdtem verni, amíg elsétál mellettem. Nem sikerült általában elélvezni, amíg elsétál mellettem, de utána azért be is fejeztem élvezésig. Az nem érdekelt, hogy észre veszik-e, bár szerintem nem vették.. Szerintetek normális, hogy ennyire felizgatnak a mellek, hogy egyből előkapom?

23/F

2022. nov. 15. 23:19
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
98%

Akkor meg simán feljelenthetlek a rendőrségen, ha egy szép kis videót csinálnék rólad...

Először is levideóználak, aztán ráirányítom a kamerát a rendszámtáblára, aztán magyarázkodhatsz!

2022. nov. 16. 01:58
 12/38 anonim ***** válasza:
93%
Azthiszem a kérdező valamelyik elmeosztályról szökhetett meg hogy a kérdése és a kommentjei is provokatívak és megalázóak.
2022. nov. 16. 02:00
 13/38 anonim ***** válasza:
94%
Azt hiszed hogy biztonságban vagy az autóban? Betöröm az ablakot és annyi.
2022. nov. 16. 02:02
 14/38 anonim ***** válasza:
97%
Az a nem normális hogy rögtön rárántasz. Uralkodj magadon!
2022. nov. 16. 02:02
 15/38 anonim ***** válasza:
94%

A kérdésedről screenshot került fel a Facebookra!

Szóval mindenki rákeres a kérdésedre és szépen le fognak majd téged oltani, ne félj csak!

Ja, és a linket is mellékeltem hozzá!

2022. nov. 16. 02:14
 16/38 anonim ***** válasza:
30%
Igazából meg kellene változtatni a törvényt, hogy az emberek legálisan kiverhessék az utcán. Népszavazást kéne kiírni a témáról.
2022. nov. 16. 02:21
 17/38 anonim ***** válasza:
86%

"Igazából meg kellene változtatni a törvényt, hogy az emberek legálisan kiverhessék az utcán."

Én meg olyan népszavazást írnék ki, hogy az ilyen retardált barmokat örökre kényszergyógykezelésre ítéljék és börtönbe csapják, mert ez már tényleg beteg!

Amilyen beteg vagy te is!

2022. nov. 16. 02:25
 18/38 A kérdező kommentje:

Videót csinálni? Szerinted, ha meglátom, hogy videózol, nem rakom el egyből? Erre bizonyítékot nehezen találnál mert annál több eszem van, hogy forgalmas helyen csináljam. Van az annyira biztonságos amennyire kell.

Ha meg az ablakomat töritek be, én jelenthetlek fel rongálásért, nem a GTA-ban vagyunk. Amúgy sem sok ember nézeget befele más autókba, de előfordul azért olyan is. Mit zavat, hogy én az autómbam verem a női mellekre, amíg nem megy át zaklatásba? Ugyanazt csinálhatnám a lakásomban is, az ablakból bámulva..

2022. nov. 16. 02:31
 19/38 A kérdező kommentje:

Attól, hogy szerintetek beteges, még sok mindent nem tudnátok velem kezdeni törvényszerűen mert azért vagyok annyira óvatos. :)

Egyedül sétálő nők melleire szoktam. Ha meg is látja, ne legyen más tanu. Bár általánosságban nem is kell, mert csak fapováfal tovább sétál a többség úgyis..

2022. nov. 16. 02:33
 20/38 anonim ***** válasza:
100%
Hogy védi magát, kiéget. 🤣🤣
2022. nov. 16. 02:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!