Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-30 közötti pasikat kérdeznék! (de válaszolhat más is)!?
Mi az oka, annak ha egy tartós kapcsolatban (együtt is éltek) kb jó ha 3 havonta 1x van valami "maszatolás"?
Nálunk így van, és nem tudok rájönni az okára. Oké, dolgozunk (én mellette háztartást is vezetek) fáradtak vagyunk. Na de ott a hétvége...
A külsőmmel nem hiszem hogy gond lenne az mondja, hogy szép vagyok, sokan megdícsérnek idegenek is
Nem hiszem, hogy lenne valakije, nem jár el sehova
Más ötletem sajnos nincs, ezért kérdezek nagyjából korunk béli férfiakat, hogy nálatok mi lehet(ne) annak az oka, ha ilyen kevés szex van
#2 a kedvedért kiszámoltam.: 19.72
De nem hinném, hogy ez releváns lenne a kérdés lényege szempontjából.
Hát ha ilyen korban nem akar egy férfi egy tényleg vonzó nővel legalább naponta szexelni annak három oka lehet:
1. testi problémák
2. lelki problémák
3. megcsal, félrekúr
Próbálsz kezdeményezni? Ez is lehet egy ok, ha nem. Velem is ez volt. Mindig csak én kezdeményeztem, párom soha, utána pedig tetszett neki. Hát nem kezdeményeztem többször, és igen, elmentem máshoz. Mikor elkezdett ismét érdeklődni a szex iránt, visszatért minden a régibe.
47F
Kezdődő impotencia.
Én abban a korban akár sovány akár kövér nőt mindíg dugtam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!