Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az 55-60 év közötti férfiaknak melyik típusú fanszorzet jön be a nőkön?
Figyelt kérdés
2022. szept. 15. 07:27
1/9 anonim válasza:
Nekem szinte mindegyik!
A tulajdonosa inkább érdekel!
50F
2/9 anonim válasza:
Kopasz legyen. A szőr nem kell, de ha csak egy kicsi csík az is ok.
3/9 anonim válasza:
Elsővel teljesen egyetértek,ha tetszik egy nő,mindegy milyen az intime.
4/9 anonim válasza:
Csakis a kopaszbarack . Mellé saláta p.unci nagy csikloval .
6/9 anonim válasza:
Egyik nyáron '95 körül asszonykám leborotválta a punciját, csak úgy minden előzmény nélkül. Döbbenetesen jó volt szájjal izgatni, azóta a csupasz a kedvencem.
60F
7/9 anonim válasza:
Szőrtelenül szeretem.Az öregasszony villanyborotvával csapatja.
Tangás Józsibácsi76
8/9 anonim válasza:
6-os Nagyon igazad van Kopasz puncit nagyon izgató nyalni . Közben ujjazni , vagy vibrátorral dugni . Volt már , hogy elsültem nyalás közben .
9/9 anonim válasza:
Nekem a jó szőrös sötét punciször a kedvencem. Nagyon izgatónak tartom. 58F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!