Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jellemző manapság idősebb 40-45 éves hölgy és egy fiatal 16-20éves pasi közötti szexkapcsolat?
En szivesen kiprobalnam egy idosebb novel a szexet ha talalnek
19f
Egy 16 évessel?
Még pisilni se tud egyedül!
Az én környezetemben egy esetről tudok. A férfi 22 éves a nő 40 .
Szerintem ez annyira nem jellemző.
Az érett nők, inkább az érettebb férfiakra buknak. Mint pl én is,ha egyedülálló lennék.
Nekem 16 éves egy 32 éves szexpartnerem volt.
F
Kérdező és 4,
Mese habbal. Nők nem játszanak kisfiúkkal, nem fogják őket megrontani. Jól mondják, méh pisilni sem tudnak egyedül! :D
Nem ritka szerintem
Sok érettebb nő van aki vágyik egy 18-20 éves pasira aki számtalan menetet bír egymás után
6. Nő vagyok, de semmi baj.
Párom is van, szép is vagyok és okos is. Azért ennyire ne legyél ennyire gyerekes. :)
8. Nem kor függő, ki mennyi menetét bír! Ez libidó kérdése. Lehet valaki 18, ha egy ejakuláció után kifullad.
9. Tudom, tudom, a te pasid 50-60 évesen megszégyeníti a 20 éveseket.
Csak az a baj, hogy a libidó viszont korfüggő, csak nem vagy olyan okos ha a középiskolai biológia tananyag kimaradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!