Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ötven éves ,egészségesen élő, sportoló ,potens és aktív férfi vagyok. 14 éve élek élettársi kapcsolatban. A párommal 5 éve nincs köztünk semmiféle intimitás és szex. Emiatt évek óta szenvedek. Szakítanátok e csak emiatt?
Hasonló korú nő vagyok , 22 évig voltam férjnél, azt hittem már változó korban vagyok én is, kiderült hogy nem😅
Most van egy fantasztikus kapcsolatom😇
Irj ram nyugodtan😊
Most nézem ez novemberi kérdés😅
Azóta mi törtent? Előző voltam😅
Hát szerintem az élettársad nem szeret téged. Hiába vagy oda, hogy milyen jó nő, pont ugyanannyira van hozzá szerencséd, mint bármelyik férfitársadnak. Csak téged jobban idegesít, gondolom, ott van melletted egy nő, akit kívánsz, de hozzá se érhetsz.
Nekem nőgyógyászati daganatom volt, méheltávolítással. Tehát hónapokig nem lehetett semmilyen szexuális érintkezésben részem. Tudod mit tettem? Kezeltem a helyzetet kézzel-szájjal. Mert a férjemen láttam, hogy kínozza a dolog, én meg szeretem, ezért segítettem rajta, heti egy-két alkalommal. Ez egy 20 éves házasság... Szóval szerintem azzal a nővel te nem jártál túl jól.
Én szerintem Kamuzik a barátnőd. Ha valóban elérte a változó kor, azt Te is látnád rajta,meg még valószínű korai is lenne ! Már nem szeret, sőt lehet van is valakije, de nyilván kell a kényelmes lakás és a megszokott élete.
Ezért nem költözik el ! Téged meg leállított, amit elviselsz.
Nyugodtan jelezd neki, hogy van akinek még kellesz, és keresel szexpartnert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!