Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ötven éves ,egészségesen élő,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ötven éves ,egészségesen élő, sportoló ,potens és aktív férfi vagyok. 14 éve élek élettársi kapcsolatban. A párommal 5 éve nincs köztünk semmiféle intimitás és szex. Emiatt évek óta szenvedek. Szakítanátok e csak emiatt?

Figyelt kérdés
Kapcsolatunk a szereteten és tiszteleten alapul ezért jól megvagyunk egymással. Párom két évvel idősebb nálam. Szerencsére ő is fitt és egészséges , csinos nő. Azt mondja nekem, hogy belépett a változókorba és nincs szexuális vágya. Nem is tesz semmit azért, hogy legyen. Én viszont már mindent kipróbáltam. Párom szerint amúgy is öregek vagyunk a szexhez. Én viszont úgy érzem, hogy a legszebb éveinket vesztegetjük így el.

2022. nov. 14. 15:28
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretőt tartok. Mindenki boldog és ez jó! Az asszony nem tudja.
2022. nov. 14. 21:43
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Elhiszem, hogy ez így borzasztó lehet. Viszont mi garantálja, hogy aki nővel válás után összejössz, neki marad is a libidója magasan még jóideig? Főleg, hogy szörnyű bevallani még saját magunknak is házasként, de legtöbbször csak a saját párunkkal szemben hal meg a libidónk. Vagy lehet nem is a párunkkal szemben konkrétan, inkább a kapcsolatban jövő megszokottság, az élet szürke mindennapjai hozzák. Márpedig ezek egy idő után minden kapcsolatban eljönnek.

De szex nélkül élni meg mikor az ember még kívánná...Szerető? Ha a lelkiismereted rávisz...hajrá. Amíg le nem buksz. Mert úgy igazán belegondolva. Ér annyit? Hogy egy jó, harmonikus házasságot kockáztass? Hogy aztán a meleg családi napokat felváltsák a magányos évek esetleg? Főleg időskorodra. Vagy egy olyan kapcsolat ahol szupi a szex, de semmi más nem működik?

Talán a prosti lenne a megoldás. Neked meglenne a szükséges szexigényed, haza nem vinnél semmit a feleségednek, hisz nincs köztetek semmi. És ez aztán már tényleg távol van a megcsalástól.

Az viszont, hogy még az önkielégítést sem engedi, hát, egyszerűen abszurd...

2022. nov. 15. 12:53
 13/25 A kérdező kommentje:
#12 Nem vagyunk házasok! Gyakorlatilag a párom költözött hozzám. A költözés után pár hónappal az addig tökéletesen működő szex gyakorlatilag megszűnt. Pont ez a dilemmám amit leírsz. Bár hozzátartozik én nem gondoltam volna az előző párkapcsolataim alapján , hogy frigid nő létezik. Illetve úgy véltem ,hogy a frigiditás minden esetben a férfi miatt van. Tévedtem! Viszont sokszor azon gondolkodom milyen pár az aki fürdésnél bezárja a fürdőszobát. Sosem láthatom meztelen. Érzékien meg sem érinthetem. Mintha a testvérem lakna nálam. Persze még egy jóleső fejmasszázst sem kapok. Azon gondolkodom még ha az egész hátralévő életemet egyedül is kellene leélnem legalább büszkén élném mint szenvedve és folyamatosan megalázva. Szerető több is lehetett volna de nálam az nem opció. Inkább akkor a fizetős hölgyek.
2022. nov. 15. 15:49
 14/25 anonim ***** válasza:
88%
Nálunk is ez van sajnos. Amíg ketten voltunk, addig szinte minden nap szeretkeztünk. A második fiúnk születése óta a páromhoz hozzá se lehet érni, minden fizikai kontakt megszűnt. Ha már nem bírok magammal, akkor kiverem, de nem elégít ki teljesen, hiányzanak az érzelmek. Sosem csaltam meg, de épp emiatt már ezen is gondolkozom vagy a váláson.
2022. nov. 15. 16:43
 15/25 anonim ***** válasza:
76%
Szànalmas vagy hogy ezt veled nâlad megteheti, kidobnàm az ilyen nőt, aztán szórakozzon mással...
2022. nov. 15. 16:44
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

#12 vagyok.

Szerintem részletkérdés, hogy élettárs vagy házasság ilyen hosszú kapcsolatnál...

Viszont ha ennyire nincs még érintés sem köztetek, akkor ott nagyobb a gond mint hogy a szexet nem kívánja a feleséged.

Nekem is volt időszakom, hogy egyáltalán nem kívántam, de azért a bújást, az ölelést, szóval a szeretet kinyilvánítását kívántam, igényeltem. Oda-vissza.

2022. nov. 15. 19:49
 17/25 anonim ***** válasza:
Szereteten alapul,ez vicc??? Ennek ehhez semmi köze....ez egy rideg, elhidegült, értelmetlen valami, amiben nulla érintkezés van ...
2022. nov. 15. 23:08
 18/25 anonim ***** válasza:

"Öreganyáink úgy tartották, hogy egy kapcsolat úgy szerencsés, ha 5-8 év van a férfi javára, mert akkor kevésbé gyötri meg a kapcsolatot a nőknél óhatatlanul beköszöntő menopauza."

Azt se feledjük, hogy akkoriban 3, később 2 év volt a sorkatonaság. Ezt a kapcsolatok nem sokszor élték túl, ezért nem is nagyon házasodtak a férfiak, míg le nem szereltek.

Egy 25 éves nő meg akkoriban már vénlánynak számított, ezért a leszerelt, elhelyezkedett férfiak válogathattak a 18-20 éves lányok között.

Manapság már egy 35 éves nő gyakorlatilag nem áll le egy 40 éves férfival,mert öreg. A saját korabelit , vagy 1-2 évvel idősebbet akar, de leginkább nálánál fiatalabbat. Aztán vagy bejön, vagy nem. Ennek az eredménye meg is látszik társkeresőkön: a 36-44 éves társkereső nők több mint a fele 40-44 éves. Konkrétan az 50km-es körzetemben élő társkereső 36-40 éves nők száma 540 fő, a 40-44 éveseké 880.

2022. nov. 16. 09:13
 19/25 A kérdező kommentje:
#18 Valóban azóta megváltozott a világ. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a nők sokkal jobban adnak magukra mint a férfiak. A "kortársak" nagy része sajnos totál le van robbanva ,elhízva, pocakosan, ezerféle nyavajával stb. Ezért is van sok eseteben ,hogy fiatalabb férfit keresnek. Ebben a korban már rengeteg energiát, pénzt és időt kell arra áldozni, hogy ne úgy nézzen ki az ember fia mint egy herélt kandúr. Mindezektől független van igazság "öreganyáink" elméletében. Még a külső sem minden. A párom úgy néz ki mintha 35 lenne. Viszont a változókor az időt nézi nem a külsőt. Elkeserítő és félelmetes, hogy a változókor a teljes szexmentességet , a nemi vágy teljes megszűnését hozza. Annak ellenére ,hogy nincsenek hőhullámai, egy dekát sem hízott, nincs alvászavara, nem ideges, nem stresszes. A hüvelyszárazságról nem tudok mit írni mert ahhoz már öt éve nem volt szerencsém. :( Öt évvel ezelőtt még nem volt száraz. :)
2022. nov. 16. 13:46
 20/25 anonim ***** válasza:
70%
Akkor sok boldogságot egy ilyen jégcsappal....
2022. nov. 17. 12:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!