Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ötven éves ,egészségesen élő, sportoló ,potens és aktív férfi vagyok. 14 éve élek élettársi kapcsolatban. A párommal 5 éve nincs köztünk semmiféle intimitás és szex. Emiatt évek óta szenvedek. Szakítanátok e csak emiatt?
Elhiszem, hogy ez így borzasztó lehet. Viszont mi garantálja, hogy aki nővel válás után összejössz, neki marad is a libidója magasan még jóideig? Főleg, hogy szörnyű bevallani még saját magunknak is házasként, de legtöbbször csak a saját párunkkal szemben hal meg a libidónk. Vagy lehet nem is a párunkkal szemben konkrétan, inkább a kapcsolatban jövő megszokottság, az élet szürke mindennapjai hozzák. Márpedig ezek egy idő után minden kapcsolatban eljönnek.
De szex nélkül élni meg mikor az ember még kívánná...Szerető? Ha a lelkiismereted rávisz...hajrá. Amíg le nem buksz. Mert úgy igazán belegondolva. Ér annyit? Hogy egy jó, harmonikus házasságot kockáztass? Hogy aztán a meleg családi napokat felváltsák a magányos évek esetleg? Főleg időskorodra. Vagy egy olyan kapcsolat ahol szupi a szex, de semmi más nem működik?
Talán a prosti lenne a megoldás. Neked meglenne a szükséges szexigényed, haza nem vinnél semmit a feleségednek, hisz nincs köztetek semmi. És ez aztán már tényleg távol van a megcsalástól.
Az viszont, hogy még az önkielégítést sem engedi, hát, egyszerűen abszurd...
#12 vagyok.
Szerintem részletkérdés, hogy élettárs vagy házasság ilyen hosszú kapcsolatnál...
Viszont ha ennyire nincs még érintés sem köztetek, akkor ott nagyobb a gond mint hogy a szexet nem kívánja a feleséged.
Nekem is volt időszakom, hogy egyáltalán nem kívántam, de azért a bújást, az ölelést, szóval a szeretet kinyilvánítását kívántam, igényeltem. Oda-vissza.
"Öreganyáink úgy tartották, hogy egy kapcsolat úgy szerencsés, ha 5-8 év van a férfi javára, mert akkor kevésbé gyötri meg a kapcsolatot a nőknél óhatatlanul beköszöntő menopauza."
Azt se feledjük, hogy akkoriban 3, később 2 év volt a sorkatonaság. Ezt a kapcsolatok nem sokszor élték túl, ezért nem is nagyon házasodtak a férfiak, míg le nem szereltek.
Egy 25 éves nő meg akkoriban már vénlánynak számított, ezért a leszerelt, elhelyezkedett férfiak válogathattak a 18-20 éves lányok között.
Manapság már egy 35 éves nő gyakorlatilag nem áll le egy 40 éves férfival,mert öreg. A saját korabelit , vagy 1-2 évvel idősebbet akar, de leginkább nálánál fiatalabbat. Aztán vagy bejön, vagy nem. Ennek az eredménye meg is látszik társkeresőkön: a 36-44 éves társkereső nők több mint a fele 40-44 éves. Konkrétan az 50km-es körzetemben élő társkereső 36-40 éves nők száma 540 fő, a 40-44 éveseké 880.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!