Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarnak a 40 feletti elvált nők?
34 éves vagyok, de nagyon kevés 40-50 éves nő van, aki megmozgat bennem bármit, annak is extra jól kell kinéznie.
Sokkal vonzóbb a fiatalabb korosztály a hamvas bőrével, a játékos, csintalan szexualitásukkal.
Egy jó 40-50-es nőnél nincs jobb
F50
"Mit akarnak a 40 feletti elvált nők?"
Újra fiatalnak és kelendőnek érezni magukat.
Bruhaha!!! Panaszkodnak a korukbeli férfiak potenciájára? Hát kevés kivételtől eltekintve ennyit tudnak csak kiváltani a férfiakból...
Saját példa: 28 voltam, ő 48, kolléga. Fonnyadozott,de még tűrhetően nézett ki. Munkahelyi buli után erősen spiccesen óriásit szexeltünk. Aztán találkoztunk újra, immár józanul. Félkemény állapotig jutottam, nagynehezen lett valami. Harmadik, egyben utolsó alkalom még ennél is kevésbé volt izgalmas.
Pedig amúgy nagyon igényes nő volt, akkor is nagyon szép fehérneműje volt, amikor nem tudhatta előre, hogy a fogaimmal húzom le a bugyiját, stb...
Csak hát az a tipikus vöröses festett haj az őszülés eltakarására, a petyhüdt bőr...
Most én vagyok 48, nemrég váltam el, nem érdekelt már szexuálisan. Több mint 1 éve nem szexeltem és nem is akarok korban hozzámillőt keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!