Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit akarnak a 40 feletti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Optipolar kérdése:

Mit akarnak a 40 feletti elvált nők?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben találkoztam olyan 40 feletti elvált nővel, aki arra panaszkodott, hogy a házassága utolsó éveiben már nem működött az intimitás a férjével, és hogy vágyik arra, hogy újra megélhesse a nőiességét. Ugyanakkor arra is panaszkodtak, hogy a 40-50-es férfiakhoz nem tudnak vonzódni (elmondásuk szerint a legtöbb pocakos, és szerintük potenciális gondjaik vannak), ezért sokan arról fantáziálnak, hogy egy 30-as férfival sokkal jobb lenne a szex. Viszont a házasságuk révén hozzászoktak a tartós kapcsolathoz, ezért az intimitás mellett azt is várják, hogy a náluk 10-15, esetleg 20 évvel fiatalabb férfi állapodjon meg mellettük. Az ilyen korú nőknek már általában van gyerekük, és már nem akarnak szülni, egy 30-as egyedülálló férfi pedig még szeretne apa lenni, így szerintem teljesen kizárt, hogy egy idősebb nő - fiatalabb férfi páros kapcsolata éveken keresztül tudna működni úgy, mint pl. élettársi kapcsolat.

2021. okt. 25. 19:43
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
84%
Csak szexet,semmi komolyat.
2021. okt. 25. 19:47
 2/23 anonim ***** válasza:
44%

34 éves vagyok, de nagyon kevés 40-50 éves nő van, aki megmozgat bennem bármit, annak is extra jól kell kinéznie.

Sokkal vonzóbb a fiatalabb korosztály a hamvas bőrével, a játékos, csintalan szexualitásukkal.

2021. okt. 25. 19:48
 3/23 anonim ***** válasza:
70%

Egy jó 40-50-es nőnél nincs jobb

F50

2021. okt. 25. 19:50
 4/23 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem a kérdező széleskörű felmérést végzett ma a buszon a munkahelyére menet és a büfésnővel ebédidőben.
2021. okt. 25. 19:54
 5/23 anonim ***** válasza:
87%

"Mit akarnak a 40 feletti elvált nők?"

Újra fiatalnak és kelendőnek érezni magukat.

2021. okt. 25. 19:57
 6/23 A kérdező kommentje:
Négyes hozzászóló! Hát ezt benézted, barátocskám. XD Saját tapasztalatból írtam, amit írtam. Ha nincs értelmes véleményed, akkor lehet innét menni.
2021. okt. 25. 19:59
 7/23 anonim ***** válasza:
40%

Bruhaha!!! Panaszkodnak a korukbeli férfiak potenciájára? Hát kevés kivételtől eltekintve ennyit tudnak csak kiváltani a férfiakból...

Saját példa: 28 voltam, ő 48, kolléga. Fonnyadozott,de még tűrhetően nézett ki. Munkahelyi buli után erősen spiccesen óriásit szexeltünk. Aztán találkoztunk újra, immár józanul. Félkemény állapotig jutottam, nagynehezen lett valami. Harmadik, egyben utolsó alkalom még ennél is kevésbé volt izgalmas.

Pedig amúgy nagyon igényes nő volt, akkor is nagyon szép fehérneműje volt, amikor nem tudhatta előre, hogy a fogaimmal húzom le a bugyiját, stb...

Csak hát az a tipikus vöröses festett haj az őszülés eltakarására, a petyhüdt bőr...

Most én vagyok 48, nemrég váltam el, nem érdekelt már szexuálisan. Több mint 1 éve nem szexeltem és nem is akarok korban hozzámillőt keresni.

2021. okt. 25. 20:04
 8/23 anonim ***** válasza:
68%
Menjél te, ha zavar egy válasz. Én is azt mondtam, hogy a te tapasztalatod.
2021. okt. 25. 20:04
 9/23 A kérdező kommentje:
Nyolcas (négyes)! Az itt az én topicom, én tettem fel a kérdést.
2021. okt. 25. 20:09
 10/23 A kérdező kommentje:
Hetes! Nekem volt már dolgom nálam idősebb nőkkel. Volt, aki jó volt az ágyban, volt, aki meg... inkább úgy írnám le, hogy szívem szerint megkérdeztem volna tőle, hogy "mit csináltál te 18 éves korod óta"?
2021. okt. 25. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!