Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit akarnak a 40 feletti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Optipolar kérdése:

Mit akarnak a 40 feletti elvált nők?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben találkoztam olyan 40 feletti elvált nővel, aki arra panaszkodott, hogy a házassága utolsó éveiben már nem működött az intimitás a férjével, és hogy vágyik arra, hogy újra megélhesse a nőiességét. Ugyanakkor arra is panaszkodtak, hogy a 40-50-es férfiakhoz nem tudnak vonzódni (elmondásuk szerint a legtöbb pocakos, és szerintük potenciális gondjaik vannak), ezért sokan arról fantáziálnak, hogy egy 30-as férfival sokkal jobb lenne a szex. Viszont a házasságuk révén hozzászoktak a tartós kapcsolathoz, ezért az intimitás mellett azt is várják, hogy a náluk 10-15, esetleg 20 évvel fiatalabb férfi állapodjon meg mellettük. Az ilyen korú nőknek már általában van gyerekük, és már nem akarnak szülni, egy 30-as egyedülálló férfi pedig még szeretne apa lenni, így szerintem teljesen kizárt, hogy egy idősebb nő - fiatalabb férfi páros kapcsolata éveken keresztül tudna működni úgy, mint pl. élettársi kapcsolat.

2021. okt. 25. 19:43
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
0%
Csak dugni, egyfolytában dugni. Ahogy a 20-as is írja: Nem akarnak mást, csak kefélni, kefélni, kefélni. Nekem most ment rá a két éves párkapcsolatom a velem egykorú előttem elvált párommal, állandóan a farkamon ült volna. Napi három-négy nekem már sok. F 43
2021. nov. 1. 18:36
 22/23 anonim ***** válasza:
41F vagyok. Kikérem magamnak, hogy öreg vagyok!! 😂 Szerintem csak felfogás kérdése. Annyi idős vagy amennyinek érzed magad.
2021. dec. 20. 20:18
 23/23 anonim ***** válasza:

#20 bár így lenne! :)

49 éves pasi vagyok. Sportos, izmos,pocaknak nyoma sincs. Párom ugyanennyi idős mint én csak az a probléma ,hogy 44 éves kora óta nem kívánja a szexet.

Lelki üdvömet adnám ha legalább havonta egy alkalommal szeretkeznénk de még ennyit sem tesz meg.

2022. nov. 14. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!