Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért élvez el hamar a párom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért élvez el hamar a párom?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a problémám,hogy a pasim hamar elélvez. Előfordult hogy már az előjátéktól de inkább szex közben megy el hamar. Próbálja visszatartani de sokszor nem sikerül. A nagyobb problémám hogy ezután neki nem áll fel csak kb fél-1 óra múlva..

Persze megoldja hogy elmenjek máshogy de nem értem.. 20+ évesen miért nem megy a visszatartás? Én vagyok egyébként a második nő akivel lefeküdt szval nem annyira tapasztalt

2022. nov. 13. 22:24
1 2 3 4
 31/35 Mathus ***** válasza:
91%
#30: minden pénisz topiknak megvan a maga dózsalászlója.
2022. nov. 15. 10:07
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
Próbálja ki a baratod az elszoritasos módszert.Ha érzi,hogy hamarosan lőni akar,huzza ki a péniszét és szoritsa el a makk alatt a hugycsovet.Tartsa úgy,amíg elmulik a pumpalasi érzése.Ezt többször megismetli,akkor tovább fogja bírni magomles nélkül.
2022. dec. 2. 11:49
 33/35 anonim ***** válasza:
#31 Ezt kifejtenéd? Nem értem, mire célzol...
2022. dec. 2. 13:44
 34/35 anonim ***** válasza:
0%
Azért mert egy nyomi, és nem képes kezeltetni magát 20+ évesen sem
2022. dec. 4. 10:06
 35/35 anonim ***** válasza:
24%
Tanitsd meg,hogy tudja vissza tartani a sperma kilovelleset!Verd ki neki többször is!Ha érzékeli,hogy elsul,jelezze neked!Akkor szoritsd el a péniszét a makk alatt és tartsd úgy,amíg a spriccelesi inger vissza fejlődik.Ezt ismételd meg többször is neki!Hamarosan beidegzodik neki és egyre tovább fogja bírni kilovelles nélkül!
2023. jan. 1. 18:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!