Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért élvez el hamar a párom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért élvez el hamar a párom mostanában?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk együtt.. igazából sosem volt gyorstüzelő, mindig úgy élvezett el, hogy kellemes volt az együttlét..

Ha rövid szexre vágytunk úgy, ha hosszadalmas akkor úgy... de mostanában valamiért nem bírja... és mondja is, hogy ne haragudjak, de nem bírja tovább.

Pedig nincs semmi olyan változás a szexuális életünkben ami miatt ez lenne... még csak nem is vagyunk együtt ritkán, hogy azért.

Volt már valaki így?

Engem nem zavar, de őt annál inkább.

2017. júl. 26. 21:30
 1/2 anonim ***** válasza:
23%
Másra gondol.
2017. júl. 26. 21:36
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen időszakom, nem tudom miért lehetett, de egy idő után elmúlt. Azt tanácsolom, hogy folytassátok miután elment és akkor nem számít.
2017. júl. 26. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!