Párommal babát szeretnénk, ezért mostanában belém élvez (mert ugye ehhez szükség van ahhoz hogy babóca lehessen ;D ). Miért van az, hogy még másnap is folyik ki belőlem az ondója, és mit tehetnék a kellemetlen szagok ellen?
Ugye nem intim zuhanyra gondolsz? Ha kimosod magad akkor abbol nem lesz baba! (mondom ezt en aki napjaba ketszer irrigalt)
Ez normalis jelenseg nem kell rogton kifolynia mindennek.. Ami ez ellen van az a tisztasagi betet.
Köszönöm a válaszokat, picit megnyugodtam hogy ez normális, csak nem gondoltam, hogy kell neki egy egész nap ahhoz hogy kifolyjon. Amúgy nem rögtön mosakodok ki, másnap reggel szoktam, munka előtt.
Fertőzésem biztos nincsen, mert már több hónapja próbálkozunk, utána másnap mindig ilyen volt, azóta többször is voltam nőgyógyásznál, először azért, hogy megkérdezzem, hogy minden rendben van e ahhoz hogy babánk lehessen, aztán rákszűrés miatt. Nem említette, hogy bármilyen probléma lenne, pedig rákérdeztem fertőzésekre is :)
Nekem is azonnal kifolyik nagyja, de ahogy az előző kommentelő is írta, még másnap is folydogál picikét. Nagyon köszönöm a válaszokat, kedvesek vagytok! :) Megnyugodtam, hogy ez normális így akkor :) azt hittem velem van a baj :)
ui.: én is aludtam már úgy, hogy igyekeztem bent tartani éjszakára az összeset, de sajnos nálunk még nincs útban picurka :( remélem hamarosan lesz :)
Nekem is folydogál még másnap is, de ettől még millió spermium marad bent :)
Tisztasági betétet tudok én is tanácsolni.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!