Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi alacsony (170 alatt) az nagy kiszúrás az élettől?
Figyelt kérdés
180 felettiek meg szerencsésnek számítanak?2022. nov. 12. 16:51
1/7 anonim válasza:
Van egy haverom, mindössze 162 cm magas, de tapadnak rá a nők a bulikban.
2/7 anonim válasza:
Ez nem reális! Nézd meg mennyi nő van 170 cm alatt!
A személyiségeden javíts! Ne a magassága miatt frusztrált férfit lássák benned! Legyen akkora az önbizalmad mint ha akkora lennél, amivel meg lennél elégedve!
3/7 anonim válasza:
Az a nagy kiszúrás, ha csak átlagos arcod vagy az alatt vagy
4/7 anonim válasza:
170 vagyok még is eléggé aktív szexuális életet élek
5/7 anonim válasza:
3masnál pont! Bár nyilván kell megfelelő személyiség is. Viszont vannak nők akiket zavar ha már nem tudnak magassarkút felvenni a pasi mellet, nem érzi magát biztonságban(bár nem sok össze függés van) valamint nem tud férfiként tekinteni rá ha alacsonyabb nála. Ezt nők mondták.
6/7 anonim válasza:
Hát eléggé az, maradjunk annyiban. Sok esetben hátrányból indulsz, viszont sokan pont a kisebbségi komplexusuk miatt viszik többre, mert kompenzálni akarnak, ezért több melót beleraknak abba, hogy egyéb képességeiket fejlesszék. Én 185 cm nő vagyok, a pár választás nekem is legalább annyira nehéz, mint neked. Kevés a nálam magasabb pasi a környezetemben és ők is a kicsi, alacsony, cuki csajokat hajtják.
7/7 anonim válasza:
Igen, mert minden nőnek a magas férfiak tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!