Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Szerintetek is nagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szerintetek is nagy kiszúrás velünk, hogy a mi G pontunk ott van, ahol?

Figyelt kérdés

A melegekkel, a biszexekkel és a nővel prosztatát masszíroztató férfiakkal együtt is többségben vannak azok a pasik, akik nem szeretik, ha a fenekükben kotorászik valaki. Ezért a férfiak többsége sosem élheti át a lehető legnagyobb és legjobb orgazmust. Pedig a pasik életem mégiscsak a szexről szól.

Fiúk, szerintetek ez mekkora kiszúrás velünk szemben?

2015. nov. 15. 12:57
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

nem, miért lenne az? még mindig ott tartunk h bzi, aki azt is élvezi?

25F

2015. nov. 15. 13:01
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

"többségben vannak azok a pasik, akik nem szeretik, ha a fenekükben kotorászik valaki. Ezért a férfiak többsége sosem élheti át a lehető legnagyobb és legjobb orgazmust."

Van itt némi ellentmondás. Ha nem szeretik, akkor ők döntöttek így. Ha meg az a legnagyobb és legjobb orgazmus, akkor szeressék. Ilyen alapon mondhatnád azt is, hogy mekkora kiszúrás, hogy valaki nem szert dugni, így nem él át orgazmust.

2015. nov. 15. 13:16
 3/17 anonim ***** válasza:
81%
Nem érzem kiszúrásnak, engem egyáltalán nem érdekel ez a dolog. Nem fog izgatni a dolog, még ha ezren is mondják a képembe, hogy mennyire jó.
2015. nov. 15. 13:17
 4/17 anonim ***** válasza:
41%
Voltam urológusnál aki megvizsgálta a prosztatám és az rohadtul fájdalmas volt.
2015. nov. 15. 13:19
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy ilyen dolog. amit nem tudsz az nem is érdekel. engem érdekel de próbáltam és nem sikerült. kellemetlen volt így annyira nem foglalkozom vele.
2015. nov. 15. 13:20
 6/17 anonim ***** válasza:
70%
Szopni szeretnék de a végbelem nem használom szexuális célokra.
2015. nov. 15. 13:22
 7/17 anonim ***** válasza:
26%
Én urológusnál is voltam, aki prosztatamsszázst csinált vizeletvizsgálat előtt, nem volt kellemes. Aztán megint el kellett mennem akkor másik doki csinálta, kifejezetten fájdalmas volt. brrrrrrr.... A g pont nem kiszúrás, remekül lehet a nőt izgatni vele. Kisebb kukival is.
2015. nov. 15. 14:21
 8/17 anonim ***** válasza:
76%
igen az urológusok általában prosztata masszázst adnak a betegeiknek
2015. nov. 15. 14:24
 9/17 A kérdező kommentje:

"Amiről nem tudunk, az nem fáj." Ez tény, és ezt értem is. Ez a legjobb magyarázat a kérdésemre. Aki nem tudja, hogy miből marad ki, azt nem is zavarja a dolog.

Meleg pasiként tudom, hogy a feneket tisztelni kell. Azaz tiszteletben kell tartani azt, hogy az nem bejáratnak lett teremtve. Szerintem ez nőknél is így lehet. Egy fenékbe mindig úgy kell behatolni, mintha az teljesen szűz lenne. Egy női hüvellyel azért ez nincs ennyire szélsőségesen így.

Ha egy urológus is olyan gyengéden és odaadóan hatolna be, mint egy igazi aktív meleg, akkor biztosan nem fájna úgy a kezelés. De akkor egy óra alatt csak egy vizsgálattal végezne, arra meg biztosan nincs idő.

De szerintem a heterók túl kombinálják a vizsgálatot. Mindenki úgy adja elő, mintha az a világ legrosszabb dolga lenne. Nekem úgy tűnik, hogy lelkileg sérti a hetero pasikat a prosztatavizsgálat. Nem igazán értem ezt.

Ha egy igazi prosztatamasszázs végig nagyon fáj és semmilyen szexuális izgalmat nem okoz, akkor ott valaki valamit biztosan rosszul csinál.

2015. nov. 15. 17:53
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Aki urológushoz kerül,annak valami baja van legtöbb esetben.Ilyenkor persze,hogy fáj.Meg gondolom nem is óvatosan csinálják.Szóval akiknek rossz tapasztalata van,az is elhiheti,hogy lehet ez jó dolog is.
2015. nov. 15. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!