Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Szerintetek is nagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szerintetek is nagy kiszúrás velünk, hogy a mi G pontunk ott van, ahol?

Figyelt kérdés

A melegekkel, a biszexekkel és a nővel prosztatát masszíroztató férfiakkal együtt is többségben vannak azok a pasik, akik nem szeretik, ha a fenekükben kotorászik valaki. Ezért a férfiak többsége sosem élheti át a lehető legnagyobb és legjobb orgazmust. Pedig a pasik életem mégiscsak a szexről szól.

Fiúk, szerintetek ez mekkora kiszúrás velünk szemben?

2015. nov. 15. 12:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Én heteroként imádom a prosztata masszázst, ha barátnőm csinálja, vagy én magamnak a prosztata masszírozómmal. :)

Ennek ellenére amikor urológus vizsgálta az egyébként egészséges prosztatámat az kellemetlen volt, pedig egyáltalán nem fájt. Csak maga a helyzet volt kellemetlen, mert nem felizgult állapotban történt és nem is szexuális célzattal, és nem is barátnőm csinálta, hanem egy orvos. Meg eleve az ujjának behatolása is nagyon fura érzés volt, mivel ezt nem én akartam.

Ettől függetlenül nem érzem kitolásnak, hogy a prosztatám ilyen eldugott helyen van, imádom amikor én vagy barátnőm izgatja. :) Maga a behatolás is nagyon kellemes és izgató érzés, amikor erre fel vagyok készülve. :) A végbél is egy nagyon jól izgatható erogén zóna önmagában is, prosztata masszázzsal pedig a csúcs. :)

2015. nov. 15. 21:49
 12/17 anonim ***** válasza:
29%
8- as, ha nem értesz hozzá, nézz utána! Igen, prosztata masszázst csinál, bármilyen hihetetlen is. Egyrészt felméri az ujjával, hogy milyen a tapintása, másrészt megnyomogatja (durván) az ujjával, ezzel a prosztata tartalmát a húgycsőbe nyomja. Ezt a húgycsőbe juttatott tartalmat kell a vizelet első cseppjeivel felfogni kis pohárba, amit aztán vizsgálnak. És igen, ezt úgy hívják hivatalosan is orvosi körökben, hogy prosztata masszázs. Bármilyen hihetetlen is.
2015. nov. 15. 21:56
 13/17 anonim ***** válasza:
83%
felfogtam de nyilván más egy orvosi vizsgálaton végzett "prosztata masszázs" és más amikor szex közben csinálják neked...-.-:DD az orvosnak biztos az a célja, hogy te élvezd...
2015. nov. 15. 22:06
 14/17 anonim ***** válasza:
83%

voltam már ilyen vizsgálaton és csinálták már nekem ágyban is... elhiheted az orvosnál nekem sem volt kellemes. ne egy orvosi vizsgálat alapján döntsd már el, hogy ez milyen:DD próbáld csak ki. ki csinálná ha nem lenne jó.

nőknek akkor szar érzés ha ujjazza őket a párjuk, mert a nőgyógyásznál nem élvezik? idióta:D

2015. nov. 15. 22:10
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
aki azt állitja,hogy a sexkörül forog az élete de nem engedi,hogy a seg-gében kotorásszanak az megérdemli...
2015. nov. 16. 18:53
 16/17 A kérdező kommentje:
A nők is élvezik a szexet, pedig ők sem szeretnek nőgyógyászhoz járni. Ez a hasonlat tetszik.
2015. nov. 16. 21:17
 17/17 anonim ***** válasza:
én rendszeresen izgatom ott maszti közbe és nagyon jó érzés az orgazmus sokkal hosszabb csinálta már urológus is de az kellemetlen volt de nem fájt a szitu furi amikor elöl leveszi a váladékot 19F
2015. nov. 18. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!