Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez kiszúrás a sráccal?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez kiszúrás a sráccal?

Figyelt kérdés
Egy haverom atjön hozzám és itt alszik. A lényeg, hogy én eléggé tetszem neki, én is valamijen szinten vonzónak találom, de nem fekudnék le vele. Már aludtunk együtt úgy hogy csak csókolóztunk. A lényeg, hogy sokan mondták, hogy miért szivatom szegényt, pedig szerintem ezzel még ő is jobban jár mint a semmivel. Ha itt alszik gáz lenne ha megint megengednem, hogy velem aludjon? 22L
2020. dec. 9. 15:43
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem igen.
2020. dec. 9. 15:44
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

igen, gáz lenne!

egyáltalán haverod miért alszik nálad? és ha már nálad alszik, akkor miért kell egy ágyban? van vendégszoba/vendégágy, és ne húzd az agyát, főleg ha egész biztos vagy benne, hogy te bejössz neki!

2020. dec. 9. 15:45
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez tök gáz !
2020. dec. 9. 15:46
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Jajj, könyörgöm ne játszd ezt!!

Ez olyan, mintha igen, de csak te tudod, hogy hát mégsem. Gondold el fordított helyzetben mit csinálnál. Vinnyognàl mint a fába szorult féreg.

Ne aludj vele, vagy legalábbis közöld vele, hogy mi a valódi helyzet. De inkább ne aludj vele!

2020. dec. 9. 15:46
 5/23 A kérdező kommentje:
De neki is jó érzés, és szerintem tudja, hogy úgyse fekszem le vele, kapcsolatot meg biztos hogy nem akarna
2020. dec. 9. 15:48
 6/23 anonim ***** válasza:
31%

En is konyorgok, marhara, mekkora emberi sorsok mennek itt tonkre..uuuuu

Csak csinald, kit erdekel

2020. dec. 9. 15:50
 7/23 anonim ***** válasza:
85%
Igen, szivatod őt. Inkább szexeljetek egy jót, mi vesztenivalód van?
2020. dec. 9. 15:52
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

mi jó érzés neki?

hogy te húzd meg-ereszd meget játszol vele?

igen, egy ágyban alszotok, igen csók, aztán stop, és alvás...nem hiszem, hogy ez neki annyira jó érzés!

2020. dec. 9. 15:53
 9/23 anonim ***** válasza:
92%
Miért játszol szegény gyerekkel? Vagy fekudj le vele, vagy ne játsz vele. Azzal hogy smároltok, csak bizakodik, hogy egyszer majd ugy is lefekszel vele. De ha nem akarsz lefekudni, akkor huzd szegény idejét már bocs, de felesleges csokokkal.
2020. dec. 9. 15:53
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
És más esetleg nem történhet? Pl kézi levezetése!
2020. dec. 9. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!