Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez kiszúrás a sráccal?
Figyelt kérdés
Egy haverom atjön hozzám és itt alszik. A lényeg, hogy én eléggé tetszem neki, én is valamijen szinten vonzónak találom, de nem fekudnék le vele. Már aludtunk együtt úgy hogy csak csókolóztunk. A lényeg, hogy sokan mondták, hogy miért szivatom szegényt, pedig szerintem ezzel még ő is jobban jár mint a semmivel. Ha itt alszik gáz lenne ha megint megengednem, hogy velem aludjon? 22L2020. dec. 9. 15:43
11/23 anonim válasza:
És azt engednéd neki hogy tapizzon?
12/23 A kérdező kommentje:
Persze, hogy engedném. Az a baj, hogy már hónapok óta nem aludtam senkivel összebujva, de az az igazság h akárkivel nem jó, csak olyannal akit már régóta ismerek és megbízom benne, és ő pont ilyen
2020. dec. 9. 16:01
13/23 anonim válasza:
De közben durván felizgul és ha nem engeded elélvezni az nagyon rossz neki, rosszabb mintha nem aludhatna ott.
14/23 anonim válasza:
Ha be is jon, meg csokolozni is jo vele, meg meg is bizol benne, akkor már fekudj le vele. Legalább a puncidnak is jo lesz. Meg a sráccal is igazságosabb leszel. nem látom igazábol értelmét a játékodnak. Felnotties játékot játszol vele gyerekes módra. Vidd végig a dolgot "felnottesen" és fekudj le vele.
15/23 anonim válasza:
Jogodban áll nem lefeküdni vele. Van kötelezettséged esetleg? Ha őt zavarja, hogy nem dughat meg akkor szép egy barát. Másrészről meg ha nem akar kapcsolatot akkor ő mit is csinál? Ha nem akarsz vele lefeküdni akkor ne tedd. Amúgy meg ha megint áthívod akkor előbb utóbb megtörténhet. Addig jár a korsó a kútra míg el nem törik.
16/23 anonim válasza:
Remélem lesz köztetek szex, ami után 3-as ikreid lesznek, amiket hatalmas fájdalommal, 3 napig tartó kínokkal fogsz megszülni.
17/23 anonim válasza:
Tudod nem kell szexelni, hogy boldogság legyen, lehetne csak petting. Lehet könnyíteni rajta egy sima kézimunkával is, aztán lehet viszonozza valami nagyon jó dologgal. 2021 -et írunk lassan, mi a baj akkor? Ma már minden elfogadott, nyitott kapcsolat, barátság extrákkal, egyéjszakás. Mit élvezel abban, ha mást kínozhatsz, miközben neked is tetszik? Társadalmi megfelelés, azért nem lehet köztetek több kapcsolat nélkül?
18/23 anonim válasza:
Neked hogy esne ha tetszene egy pasi és direkt szívatna? Na neki pont így esik. Azt hiszed jót teszel vele, de nem. Rabolod az idejét hogy helyetted olyan nő után menjen inkább aki viszonozza is amit szeretne. Ez a szimpla önzőségedről szól, egy kis "babusgatást" keresel miközben mást kihasználsz, játszadozol vele. Amikor majd lesz pasid és lekoccoltatod akkor bele fogsz vágni egy jó nagy tüskét. Mindazonáltal gondolod hogy akkor csak úgy eltűnik, mit fogsz mondani majd a pasidnak? "ááá ez csak egy haver, csak csókolóztunk, együtt aludtunk, letapizott, de nem volt szex"
19/23 anonim válasza:
Na én ezt egy az egyben átéltem egy csaj baráttal, éveken át. Csak tapizás volt engedve, semmi más. Az a durva, hogy így is jobb volt, mintha nem lehettem volna mellette. Már távol élünk egymástól, de így is naponta gondolok rá. 24f
20/23 anonim válasza:
Tehát, van egy haverod, aki nem a barátod, de akivel időnként egy ágyban alszol, ahol tapi mehet, de a szex kizárt. Hát érdekes dolog: szerintem tisztázd a sráccal, hogy egyértelmű legyen neki, hogy a párkapcsolat és szex biztos nem lehet ebből veled. Ha ezek után is benne van és neki így jó, akkor miért ne.
Mindenképp kerüldd el azt, hogy ő ebbe többet láthasson bele: ne hitegesd, mondd el, hogy ez haverság, ahol a legtöbb ez a közös alvás dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!