Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez kiszúrás a sráccal?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez kiszúrás a sráccal?

Figyelt kérdés
Egy haverom atjön hozzám és itt alszik. A lényeg, hogy én eléggé tetszem neki, én is valamijen szinten vonzónak találom, de nem fekudnék le vele. Már aludtunk együtt úgy hogy csak csókolóztunk. A lényeg, hogy sokan mondták, hogy miért szivatom szegényt, pedig szerintem ezzel még ő is jobban jár mint a semmivel. Ha itt alszik gáz lenne ha megint megengednem, hogy velem aludjon? 22L
2020. dec. 9. 15:43
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
80%
Mérhetetlenül ellenszenves, amit csinálsz. Az ilyenek, mint te, nem fogják megérteni soha, milyen lehet ez a másiknak. Picsogsz a bizalomról meg a bújásról, de egy üres konzervdobozba több EQ szorult, mint beléd. Szekunder szégyent érzek miattad nőként.
2020. dec. 9. 20:49
 22/23 anonim ***** válasza:
80%

Közben eszembe jutott, hogy én mit csinálnék a srác helyében. Szóval tapi mehet, magyarul az érintkezés visszafogottabb formája adott. Szabad a csók is, akkor tegyük fel, hogy az ölelés sem gond, mivel azt akkor is csinálja két ember, ha nincs semmi szexualitás közöttük, a tapizás viszont már kicsit közelebb áll a szexhez.

Szóval...Tennék róla, hogy úgy ölelgetném, simogatnám (nem intim helyeken), hogy azt egy életre megjegyezze, olyan odaadóan, és türelmesen, figyelmesen, hosszasan, mindenzt úgy, hogy nem szexuálisan nyomulnék rá. Közben finoman csókolgatnám, akár a nyakát, hátát, vállát, vagy amire éppen a legérzékenyebb, de nem szexuális még. Maximálisan arra törekednék, hogy olyan érintéseket kapjon tőlem, amit majd talán soha mástól nem fog megkapni oly figyelmesen, akivel esetleg együtt lesz, vagy akivel csak szimplán szexelni fog. Kellene ettől nagyobb büntetés egy ilyen nőnek? Szerintem nem.

2020. dec. 9. 22:24
 23/23 anonim ***** válasza:
Eléggé
2020. dec. 10. 00:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!