Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg az a normális a mai...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg az a normális a mai világba ha az embernek folymatosan van partnere akivel szexelhet, meg nagy baráti társaság akivel bulizhat?

Figyelt kérdés

Szerintem nekik lehet jó életük.

Én nem ilyen vagyok sajnos, nincsenek barátaim, 5x voltam csak bulizni, barátnőm sem volt soha csak egy 3 alkalmas szex "kapcsolatom". 23 éves vagyok, mondhatni sehol nem tartok ebben a tekintetben.

2022. nov. 12. 12:40
 1/2 anonim ***** válasza:
Az elmúlt években folyamatosan nő azoknak a férfiaknak a száma, akik az elmúlt egy évben semmilyen szexuális kontaktust nem létesítettek. Én nem igazán látom ebből a kiútat.
2022. nov. 12. 12:46
 2/2 anonim ***** válasza:
Régen ez alap volt, mostmár egyre ritkább az ilyen. Meg az a kevés is, akinek még van ilyen társasága, az csak promózza magát facebookon és instán, de valójában egyedül van.
2022. nov. 12. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!