Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaságban a merevedési problémák azért számítanak tabunak, mert presztízsveszteség volna?
Férfiak közt nem annyira bevett szokás, hogy szóba kerüljön "figyeljetek egy hónapja már harmadszor próbálkoztunk a párommal és valahogy nem akar összejönni, ti mit tanácsoltok". Valahogy mindig mindenki csak arról szeret beszélni, hogy milyen jól teljesít az ágyban pedig biztos sokan küzdenek potenciazavarral és nem feltétlenül jó, ha minden áron hamis képet akarnak magukról mutatni.
Lehet mondjuk a korral is változik ez, mert harmincasoknál még ciki, de 50 felett már jobban elfogadott. Nőknél könnyebb, hogy szexuális problémákról beszéljenek egymással?
Szerintem ez mindenkinek más.
Van aki nem beszél róla, van aki a haverokkal esetleg megbeszéli, vagy éppen egy anonim oldalon leírja.
Én az 50 -ben járok, könnyebben lelankad, ha nincs elég inger, de attól még minőségi szexuális életet élünk.
Tudomásul kell venni a korlátokat és igazodni hozzá.
Nem mellesleg 25 évesen naponta szexeltem, volt, hogy többször is, de most már nem is vágynék erre, heti 1-2 alkalom elég, és ugyanúgy kielégítő számomra.
A fontos, hogy a pároddal tudj beszélni oda- vissza, ha nem okés valami. Ez sokkal fontosabb, hiszen magát a kapcsolatot érintő dolog, az pedig nyílt kommunikációt kíván, ha jól működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!