Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiderült, hogy a srácnak aki tetszik egy nagycsöcsű, dagibb barátnője volt ezelőtt. Én vékony vagyok és kismellű, tetszhetek neki ettől?
Kamukérdés.
De ha nem, àtjössz délutàn.
A vékony, kismellű nőket szeretem.
Figyelj, az a ti relációtokban dől el, hogy tetszel e neki.
Még kell próbálni kiugrasztani a nyuszit a bokorból... innen ezt képtelenség megmondani.
1) Egy nő nem csak 2 db mellből áll.
2) A pasi azzal hogy bejössz neki már jelezte hogy te is tetszel neki - ne helyette döntsd már el hogy kinek mi tetszik.
3) Ne szorongj feleslegesen, jelezz neki vissza mosollyal hogy vennéd az adást ha bepróbálkozna.
Azt nyilván nem tudom, hogy mi volt köztük, csak ez jelent meg a lelki szemeim előtt, amikor megláttam a csajt.
A többieknek köszi a biztató szavakat, csak kicsit meglepett a szitu
Igen, a kérdező megfogalmazása nem volt valami kifinomult, nőies, a dagi helyett lehetett volna az írni, telt.A nagy csöcsű meg lehetne nagy mellű.
Hozzáteszem, fordítva sem szeretem ha egy nő alakját úgy írjak le, hogy deszka, gebe, anorexiás, ha az vékony alkatú.
Lehet finoman is fogalmazni, ettől még nem lesz valaki kevésbé őszinte, csak kevésbé lesz sértő a nagy szókimondásával.
Bár tudom, most ez a “menő”, jól megmondani az “őszintét”.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!