Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek alapján hogy viszonyul hozzám? Tetszhetek neki? 16/l
Van egy fiú osztálytársam, akivel jól kijövünk, mint haverok. Viszont ha rá nézek gyakran elkapja a fejét, mint aki engem nézett, de van olyan is, hogy a szemembe néz és elmosolyodik. Néha szoktunk beszélgetni ilyenkor van közös témánk, figyel arra amit mondok (hetek múlván is emlékszik, visszakérdez rá). Viszont ritkán kezdeményez beszélgetéseket, ilyenkor is csak a tananyagban való segítséggel. Van amikor messengeren beszélünk és olyan mintha elfelejtett volna válaszolni (írja, hogy majd megadja a házit ha hazaért, de még éjfélkor se küldi el).
Számomra ő nem teljesen közömbös, és örülnék, ha ő is érezne irántam valamit. Én úgy érzem, lehet köztünk valami, de természetesen ez egy elfogult vélemény. Ti mit gondoltok? Kérlek segítsetek!
(A helyesírási hibákért, esetleges érthetetlen megfogalmazásért elnézést kérek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!