Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy képzelitek el, milyen lehet az élet kis farokkal ?
Hát nem lehet ezen túl tenni magad, meg a többieknek?
Nem a fütyi méret a lényeg az életben.
Milyennek képzelem el?
Átlagosnak bejárok dolgozni van családom szűk pinája van a feleségemnek stb.
"nem érzékelik át a probléma súlyosságát, (...), hogy a férfi boldogságszintért, önértékelésért nagyon nagy százalékban a péniszméret felelős."
Ez egy érdekes téma és jönnek bennem a gondolatok.
Egyfelől igazából a helyzet az, hogy mi férfiak nem fogjuk fel a probléma súlyát, hogy mennyire gáz, hogy a f.szunk méretén múlik a boldogságunk. Ezen szerintem teljes mértékben a mi feladatunk változtatni.
Másrészt egyet is értek, mert az empátia hiánya szerintem is a világ elrontója, de az már tényleg kemény, amikor olyan emberekben nincs empátia, akik amúgy pontosan ugyanettől szenvednek. Én még olyan nőt, aki elégedett a testével, nem láttam, ennek ellenére gyakori, hogy nem értik a párhuzamot.
Szóval szerintem az is helytelen, amikor a férfiakat a f.szuk mérete befolyásolja, meg az is, amikor valaki ezért kinevet valakit.
Én azt bírom, hogy megy a duma hogy nem a méret a lényeg, de azért a legtöbb a nagyot választja.
Főleg a vastagott.
Engem az idegesít nagyon, hogy ugyan NEM vagyok komplexusos a péniszméretem miatt, de csak azért mert kicsi a péniszem és mondjuk merek is róla beszélni, nem hazudom azt hogy nagy, esetleg kiírók egy NORMÁLIS kérdést a témába, ami NEM SIRÁNKOZÁS, hanem egy kérdés, már szinte azonnal megbélyegeznek komplexusos kis farok méregető görcsként…
Igazából Ők maguk teszik belém a komplexust, az ellentmondásaikkal. Tisztelet a kivételnek!
Régebben például kiírtam egy kérdést nőknek címezve, hogy nagyon kicsi pénisz esetén szakítanának e a pasival és hogy elmondanák e az igazat.
Meglepetésemre nagyon sok válasz érkezett és 90% (tényleg valami 5 oldalon keresztül jöttek a válaszok és csak 2 válasz volt amelyik nem így gondolta) azt írta, hogy szakítana de nem mondaná el az okát, hanem kitalálna valami mást.
Na engem ez az őszintétlenség nagyon zavar!
Szerintem a komplexusok nagy részének ez az oka…
És mellesleg amúgy borzasztó dolog egy olyan dologról amiről nem tehet a pasi egy olyan dologra hárítani amiről viszont tehet…
Ha a farkam miatt szakítanak velem, még mindig sokkal jobb minthogyha keresgélhetem hogy mi nem jó bennem.
Egyébként nekem soha nem volt negatív érzelmeim a péniszméretemmel kapcsolatban, amíg nem szexeltem viszonylag sokat…
Amikor már viszonylag sokat szexeltem és nem éreztem belőle semmit, akkor azért elkezdődtek a problémák.
És itt nem csak arról van szó, hogy nem élvezi velem a legtöbb nő a szexet, hanem arról hogy nekem sem nyújt az átlagos punci elég stimulációt, hogy én élvezzem.
Ha tapasztalom, hogy nem jó a szex, mert vékonyka vagyok lent, és nem, nem a technikám a rossz hanem harangozok (egy nagyobb, vastagabb dildót ha akár ész nélkül ki be tologatok, az is jobb a partneremnek), akkor hagy engedjem már meg magamnak, hogy kulturált kérdést írjak ki (ennél a válaszomnál kulturáltabb kérdéseket szoktam írni), anélkül hogy el hordanak mindenféle komplexusosnak…
Az az igazság, hogy ez a komplexus duma a legtöbb nőnél hárítás, mert bűntudata van hogy olyan dolog miatt nem kell neki a pasi, amin nem lehet változtatni (pedig emiatt nem kéne hogy bűntudata legyen), viszont ha megbélyegzi a pasit mint komplexusos kis farok méregető lúzer, akkor már nem érzi magát hibásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!