Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kérdésem a fiatalokhoz szólna!...

Kérdésem a fiatalokhoz szólna! Ti hol képzelitek el a jővőtöket?

Figyelt kérdés
Magyarországon vagy nyugat-Európában? Esetleg az amerikai kontinensen? Vagy egyéb helyen? Ha lehet akkor azt is mondjátok el, hogy miért.

2022. jún. 4. 16:19
1 2
 1/13 anonim válasza:
93%
Magyarországon. A magyaron kívül semmilyen más nyelven nem beszélek, nem is ment nekem soha a nyelvtanulás, nem is szeretnék ezzel foglalkozni és nem is érezném jól magam egy olyan országban, ahol nem tudnék az anyanyelvemen kommunikálni az emberekkel.
2022. jún. 4. 16:32
 2/13 anonim ***** válasza:
93%
Külföld. Egészségügyi végzettségem lesz ami mint tudjuk itthon halott ügy. Imádom csinálni, nem szeretnék mást tanulni, de itthon nincs jövő.
2022. jún. 4. 16:40
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Itthon. Bár ki tudja, mit hoz a jövő, mert én is egészségügyben szeretnék dolgozni…

Rövidebb ideig szívesen élnék külföldön, és sok hely szóba kerülhetne, mert nagy nyelvrajongó vagyok, a különböző kultúrák is érdekelnek, nyitott vagyok a kalandokra - de hosszútávon nem tudnám itt hagyni a hazámat, mert ahhoz kötődöm a legerősebben.

2022. jún. 4. 16:50
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Itthon, de szeretném a mestert külföldön csinálni (csak azért, mert itthon nincs ilyen képzés). Beszélek 3 idegen nyelven, de itthon van az életem, a családom, barátaim stb. Semmi nem indokolja a külföldöt. A végzettségemmel meg fogok tudni élni itthon is, ha meg kevesellném a fizum, akkor homeofficeban külföldi cégnek dolgoznék.
2022. jún. 4. 17:04
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Külföldön, de az nekem Magyarország.
2022. jún. 4. 17:27
 6/13 anonim ***** válasza:
88%
Norvégia. Egyszerűen nyomaszt az a szegénység, utálat, és szenvedés ami itthon van, a pedofil/melegellenes törvény, és a tanári sztrájk leverése voltak az utolsó csepp abban a bizonyos pohárban. Továbbá teljes szívemből gyűlölöm az itteni klímát, -15 fokig simán elvagyok egy pulcsiban és tornacipőben, de 20 fok felett már haldoklok, alszok egész nap és alig tudok enni. Áprilistól októberig vegetálok.
2022. jún. 4. 17:45
 7/13 anonim ***** válasza:
23%
Aki ki akar költözni, azt nem zavarja, hogy nem anyanyelvi beszélő és ezért jó ideig periferián lesz? (Nem anyagilag)
2022. jún. 4. 21:08
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Koporsóban.
2022. jún. 4. 23:50
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
7es, nem zavar, mivel már most felsőfokúm van belőle, ott úgyis kell egy átképzés, így gyorsan anyanyelvi szinten lehet beszélni egy adott nyelvet.
2022. jún. 5. 06:40
 10/13 anonim ***** válasza:
13%

Egy újszülöttnek a legnyitottabb az agya a nyelvtanulásra, neki is évekbe telik az anyanyelvi szint. Te meg majd "gyorsan" megtanulsz anyanyelvi szinten?

2022. jún. 5. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!