Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lányok! Hogyan képzelitek el...

Lányok! Hogyan képzelitek el álmaitok Pasiját? Fiúk! Hogyan képzelitek el álmaitok Nőjét?

Figyelt kérdés
Külső-belső tulajdonságok, szemszín, hajszín, testi adottságok, stb...

2020. aug. 22. 20:17
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Nincs szükségem képzelgésre, mert el tudom fogadni a valóságot. Mindenkiben az tetszik, ami szép. Ennyi.
2020. aug. 22. 20:20
 2/8 anonim ***** válasza:
89%
Most már nem idealizálok. Rájöttem, hogy teljesen felesleges, mert olyannal, akit elképzelek úgysem fogok találkozni. Inkább a sorsra bízom, hogy találkozom-e majd valakivel vagy sem. 19/L
2020. aug. 22. 20:28
 3/8 anonim ***** válasza:
76%
Ezt szerintem ideális esetben az ember 16 évesen kinövi..
2020. aug. 22. 20:31
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Álmaim pasija a férjem. Amikor találkoztam vele, túlvoltam azon, hogy szemszíneket válogassak, és lessem a rózsát a randin.

Amikor megismertem a férjem, már képes volt leszakadni az anyja szoknyájáról, voltak tervei, tele volt valós vágyakkal, egyenes volt, nyersen őszinte, volt tartása, és ugyan nem romantikus, sosem hozott virágot, nem ömlengett nekem mennyire szeret. De. Már öt éve kávét főz nekem, a háztartásban kiveszi a részét, mindig igyekszik a kedvemben járni, gyereket akart tőlem, és imádja a kislányunkat. Rengeteget dolgozik értünk, de mindig van ideje leülni játszani vele, vagy velem hullafáradtan időt tölteni.

Sose mondta még, hogy most hagyjál, mindig megkérdezi milyen napom volt.

Nekem ő az ideális. Leszarom a szemszínét, a magasságát, a testalkatát.

2020. aug. 22. 22:00
 5/8 anonim ***** válasza:

Külsőre Megan QT, Sandra Orlow, vagy Maya Hills. Belsőre Vala Mal Doran a csillagkapuból.

35F

2020. aug. 27. 20:09
 6/8 Laylah ***** válasza:

Konkrétan meghatározott ideálom nincs és nem is volt sosem. Az első igazi szerelmem 195 magas, 115 kg, szőke hosszú hajú, kék szemű volt, akivel pedig már együtt is élünk bő két éve, az 170 cm körül van, kissé túlsúlyos, de nem elhízott, barna szemű, barna rövid hajú. A párom jelleme néhol hagy maga után kivetnivalót, de senki sem tökéletes, én sem, így szemet tudok hunyni felette, mert más oldalról viszont figyelmesebb mint az átlag, és összességében figyel rám, hogy nekem jó legyen.

De ha álmodozunk, akkor jó lenne, ha jobban, nyitottabban érdeklődne a mágia, az ókori kultúrák irányába, ne lenne ennyire modern gondolkodású. Őt a 20. századi történelem és az aktuálpolitika érdekli leginkább, nekem meg pont ettől a kettőtől áll fel a szőr a hátamon. :D Valamint bár kifejezett ideálom nincsen, de megakad a szemem részleteken, pl. a széles váll - keskeny csípő kombót imádom, nagyon férfias, erőt sugároz. Inkább az erős emberek felé hajlok, nem a kisportolt "csupaizom" testűektől jövök lázba. Vonzó számomra a magasság (175+), a "nagy darabság", de az elhízás nem. Egyéb külsőségekben a sötét színezetet preferálom (nem bőrszínben), sötét, lehetőleg hosszabb haj, sötét tekintet, hangsúlyos szemöldök, valamint egyedi dark vagy elegáns stílus. Szeretem az öltönyt egy férfin, de a darkos vagy ókori hagyományőrző öltözetet is.

Eddig egy férfi volt, akire kifejezetten rá tudtam mondani, hogy na, ő tetszik, és az Jason Momoa volt (nem a Trónok harcában, hanem a Csillagkapu: Atlantiszban).

2020. aug. 29. 19:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Mi értelme ideált választani ha sosem találod meg ? Mert itt általában az van hogy "legyen szép, sportos,gazdag, kicsit nagyobb nálam " és mikor ez évekig nem össze akkor jön a szokásos " csak szeressen " ideál típus :)
2020. szept. 16. 09:21
 8/8 Laylah ***** válasza:
6-os vagyok, a Vikingekből at átalakult Athelstan is szexi volt. :D
2020. szept. 16. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!