Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban vannak olyan tini lányok akik szeretik, élvezik a papájuk korú pasikkal a szexet?
Én is szívesen beszélgetnék, megismerkednék egy ilyen lánnyal. Nem csak a szex miatt.
48++Ffi
Hát, kinek mit….. lehet már túl vagyok mindenen..,
Neked talán tanácsot nem kellene adnod.
Voltak nálam idősebb és fiatalabb partnereim, teljesen vegyes a kép. 51 éves férfi vagyok, jelenleg van egy 26 éves és egy 39 éves szeretőm. A legnagyobb korkülönbség a jelenlegi fiatal csajjal ez a 25 év. Idősebb nő tekintetében 19 év volt a legnagyobb korkülönbég. Akkor én 30 éves voltam. A legidősebb partnerem 67 éves volt két éve. Nagyon vonzó, korát meghazudtolón csinos nő. Szexin, divatosan öltözik, olyan szexuális tempóval, amit megirigyelhetne a legtöbb fiatal csaj.
Harmincasként több 18-25 év közötti barátnőm volt. Válás után voltam, hát élveztem az életet rendesen. 😉🙃😁🤘 (nem mellesleg, az a legideálisabb férfikor, akkor jöhetnek a partnerek 18-50 év között 😉)
A párom 22 évvel idősebb, szóval lehetne az apám is.
Imádom, hogy mindig figyel rám, és az ágyban is megvan a kellő tapasztalata.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!