Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretitek szex közben a nagy harapásokat, szívásokat?
Nekem elég gyakran kiszívják a mellkasom vagy nyakam, bár valszeg mivel a vadabb szexet preferálom. Pl mondtam szexpartneremnek hogy a nyakamat mostmár ne szívja ki, erre csak kiszívta szex közben, aztán azt mondta "bocsi, ez most tényleg nem direkt volt"😆
22F
Ja ráadásul legutóbb még meg is harapdálta a vállam, de úgy hogy a fognyoma is ott maradt😆
A világ nem változott, csak benő a feje lágya az embernek. Tini korban még menő mutogatni másoknak a "harci sérüléseket" - nézzétek nővel/pasival voltam bizony látjátok. Érett fejjel már nem kötöd mások orrára, sőt inkább ciki ha látszik.
Mondjuk speciel én fiatalabb koromban is utáltam ha ki akarták szívni a nyakamat - ne bélyegezzen meg senki mint valami barmot hogy kifelé látható nyomokat hagyjon rajtam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!