Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mik a tapasztalataitok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a tapasztalataitok a péniszgyűrűkkel?

Figyelt kérdés

Sajnos legtöbb esetben gyorsan elsülök, pár perc alatt, még második menetben is.

Gondoltam, hogy kipróbálnám ezt a péniszkarikát, viszont kicsit tartok tőle. Már csak azért is, mert rövid a fitymafékem. De ha úgyis gumit húzok a lomposra, akkor már a gumi surlodik, nem?

Tényleg működik egyébként? Valóban képes kitolni percekkel az aktust? Nem zavaró ez menet közben a nő vagy a saját részemről?

tegnapelőtt 20:26
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha nem válik be és egészséges vagy akkor próbáld ki a super kamagrát.

Egynél több szemet ne vegyél be.

tegnapelőtt 20:42
 2/6 A kérdező kommentje:
Az képes késleltetni az elélvezést?
tegnapelőtt 20:45
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Van benne egy kimondottan erre tervezett hatóanyag+ 100mg sildenafil.

Amitől a szerszám olyan lesz mint a beton. Kb 4-6 óra a hatóideje.

Mellékhatások mint orrdugulás, fejfájás lehetnek. Ha szívbeteg vagy akkor ne próbáld ki.

tegnapelőtt 20:51
 4/6 A kérdező kommentje:
Nincs semmi betegségem, B tervnek jó lesz, köszi!
tegnapelőtt 21:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem a gyűrű húzza a szőrömet, amúgy hasznát nem tapaszaltam.
tegnapelőtt 23:49
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem nincs olyan jó tapasztalatom vele, régebben próbáltam. Egy dolog biztos, a farkam keményebb volt tőle, és tartósan. De egyébként hiába, mert éreztem végig, hogy ott van, idegesít, hogy ott van az a szorító érzés. Az orgazmus késleltetésében pedig nem segített, ugyanannyi idő után élveztem el gyűrűvel is, mint nélküle. Cserében ha fennhagytam a gyűrűt, mindig olyan érzés volt, mint az elrontott orgazmus, mintha elszorítana és nem volt olyan jó. Ja és nekem szőrös a farkam, bizony nem kellemes, mikor odacsípi a szőrt.

Egyébként a legjobb, ha kipróbálod, nem egy drága tétel. Az tuti, hogy ha jó méretet választasz, beton a farkad tőle. Amit még nagy ritkán mai napig is bevetünk a barátnőmmel a változatosság kedvéért, ez az egyszer használatos vibrálós péniszgyűrű, nekem is érdekes, ahogy vibrál, ő pedig nagyon nehezen tud elmenni csiklóval, és jó érzés neki a rezgés.

tegnap 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!