Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a tapasztalataitok a péniszgyűrűkkel?
Sajnos legtöbb esetben gyorsan elsülök, pár perc alatt, még második menetben is.
Gondoltam, hogy kipróbálnám ezt a péniszkarikát, viszont kicsit tartok tőle. Már csak azért is, mert rövid a fitymafékem. De ha úgyis gumit húzok a lomposra, akkor már a gumi surlodik, nem?
Tényleg működik egyébként? Valóban képes kitolni percekkel az aktust? Nem zavaró ez menet közben a nő vagy a saját részemről?
Ha nem válik be és egészséges vagy akkor próbáld ki a super kamagrát.
Egynél több szemet ne vegyél be.
Igen. Van benne egy kimondottan erre tervezett hatóanyag+ 100mg sildenafil.
Amitől a szerszám olyan lesz mint a beton. Kb 4-6 óra a hatóideje.
Mellékhatások mint orrdugulás, fejfájás lehetnek. Ha szívbeteg vagy akkor ne próbáld ki.
Nekem nincs olyan jó tapasztalatom vele, régebben próbáltam. Egy dolog biztos, a farkam keményebb volt tőle, és tartósan. De egyébként hiába, mert éreztem végig, hogy ott van, idegesít, hogy ott van az a szorító érzés. Az orgazmus késleltetésében pedig nem segített, ugyanannyi idő után élveztem el gyűrűvel is, mint nélküle. Cserében ha fennhagytam a gyűrűt, mindig olyan érzés volt, mint az elrontott orgazmus, mintha elszorítana és nem volt olyan jó. Ja és nekem szőrös a farkam, bizony nem kellemes, mikor odacsípi a szőrt.
Egyébként a legjobb, ha kipróbálod, nem egy drága tétel. Az tuti, hogy ha jó méretet választasz, beton a farkad tőle. Amit még nagy ritkán mai napig is bevetünk a barátnőmmel a változatosság kedvéért, ez az egyszer használatos vibrálós péniszgyűrű, nekem is érdekes, ahogy vibrál, ő pedig nagyon nehezen tud elmenni csiklóval, és jó érzés neki a rezgés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!