Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket szoktak fenekelni akár büntetésből akár csak mert szeretitek?
Ha igen ki és mivel és hogy zajlik nálatok egy ilyen?
Engem nagyon izgat a fenekelés de még sosem kaptam/adtam.
igen, szoktam
rácsap a fenekemre :D
Egyszerűen nem élvezem. Amennyiben belemarkol a fenekembe, széthúzza óvatosan a farpofákat, ujjával az ánuszomat masszírozza, csípőmet húzza, érzéssel megpaskol azt szeretem.
Mivel elég makacs, karakán természet vagyok ő azt hitte vonzana a "betörés"... Rendelt kis korbácsot, szemkötőt, bilincset: sex előtt a párna alá tette és kutyapóz közben elővette, megkötötte a szemem, párnákat tett a mellkasom alá, hátbilincselte a kezemet és előkerült az ostor is...
Inkább fura volt mint izgató, jó volt kipróbálni, valahol jogos volt az elképzelése de nem lett a szexualitásunk része... De pl. a vad szexet szeretem, azt is ha miközben a fenekben van az ujjaimat a csiklómhoz teszi h izgassam magam... 😅
36N
Imádom, amikor a párom elfenekel az övével...kőkeményen feláll tőle a farkam.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!