Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Bemeritek vállalni a natúr...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bemeritek vállalni a natúr franciát rosszlányokos csajnál?

Figyelt kérdés

2022. nov. 5. 11:02
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
43%
Nem véletlenül törölték le, és nem vagyok megtévesztett a sajàt bőrömön tapasztaltam valamit és nem nàtha volt az tuti szent. Nekem hiàba mondjàk a vilàg legjobb orvosai hogy nincs..Ezek utàn meg akkor nem ők a vilàg legjobb orvosai ha letagadja higy létezik maradjunk ennyiben. Ill a teszten is pozitív lett ugyhogy volt bennem valami amit eddig sosem tapasztaltam.. Ennyi erővel azt se hidd el hogy a föld kerek..miért is hinnéd hisz nem láttad/tapasztaltad még..
2022. nov. 10. 09:39
 22/30 anonim ***** válasza:
31%
a teszt feltalálója mondja hogy az nem alkalmas erre. hát csak jobban tudja mint te és a hozzád hasonló. kinek higgyek annak aki feltalálta. vagy faucinak. akiről szintén meg volt a véleménye a feltalálónak. fura féletlen hogy pont a világ járvány előtt elhunyt.
2022. nov. 10. 09:57
 23/30 anonim ***** válasza:
28%
20 évvel ezelőtti videókban többen is előre megmondták a gazdag emberek, hogy ez lesz 2020-ban. a megbízható, és mindig őszinte politikusok. most azt mondják amit, meg persze a híradó. na a pcr feltalálója kijelente töbször is hogy erre nem lehet használni. a mostani legelismertebb orvosai azt mondják valami nincs rendben. a korházi dolgozók kitettek egy táncoló videót azt ábrázolva hogy ráérnek. ezt akkor amikor tetőzőt a járvány. ez már több országban kiderült, hogy a korházak pénzt kapnak ha azt irják a papira hogy valaki covidos, a pcr tesztért is, és azért is ha lélegestzetőre teszik. a többit nem sorolom, hisz olyan egyértelmű a dolog, és logikus is. köszi hogy rávilágítottál a dologra. igazad van én butus hogy mertem kételkedni. így leírva tökre igazad van. hiszen minden melletted szól, hogy nem láttam eddig. köszönöm
2022. nov. 10. 10:48
 24/30 anonim ***** válasza:
61%
#23 Most az egyik ismerősöm jutott rólad eszembe aki szintén vìrustagadó.. Àlltunk az utcàn közelebb mentem hozzá de azért elugrott , szóval ha ennyire nem hisz benne,hogy létezik akkor mitől is félt hmmm? 😂😂
2022. nov. 10. 11:10
 25/30 anonim ***** válasza:
0%
csak talán nem akarta hogy leturházd. bezzeg te tuti szereted ha köpködnek. remek logika. mint a többinél. én is elugranék de nem azért mert félek. bebízonytottad. hogy a beléd táplált programod mindent felül ír. nincs mellé dumálás mint ahogy a politikusok csinálják a vitákban, ha nem akarnak válaszolni
2022. nov. 10. 12:42
 26/30 anonim ***** válasza:
70%
#26 Nem fröcsögtem ,köpködtem semmi lehet te magadból indulsz ki ezt nemtudom ,viszont akkor màr félig gyógyult voltam azért amikor egy igazi Covidos beteg ott àllt előtte akkor megfosott ,előtte meg ugyanolyan szàjhuszár volt mint itt egyesek a fórumon :D Szànalmas
2022. nov. 10. 13:39
 27/30 anonim ***** válasza:
#28 rendben kérem a bizonyìtékokat ! Küldd àt nyugodtan! Az hogy egy forumon noname-en leìrod hogy àtcsesztek nem igazàn hat meg. És milyen kàrt okoztunk? Meg miez a töbesszàm? Àlljon màr meg a menet!!
2022. nov. 10. 14:09
 28/30 anonim ***** válasza:
a 20-ban küldtem egyet. a politikus csaj. a többit keresd meg. elég időt szántam már rád. nem fogok órákat keresgélni neked.
2022. nov. 10. 14:15
 29/30 anonim ***** válasza:
a többes szám a kussoló korházak, és a rájuk felügyelő katonák pl. a ők kiálnak akkor arra amire felesküdtek. akkor már akkor vége lett volna.
2022. nov. 10. 14:18
 30/30 anonim ***** válasza:
0%
Ja ilyen könnyen elengeded a dolgot? Jólvan dugjuk a fejünket a homokba 😉 Akkor nincs bizonyìték ennyi
2022. nov. 10. 14:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!