Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri rosszlányokhoz menni? Ha igen, Budapesten kit ajánlanátok és miért?
Kitty69 vagy Mira ha az érett nőket kedveled
Fiatalabbak közül Natasa 20 is jó csak sajna seggbe nem lehet nála
Milyen csajok jönnek be?
Akik maximálisan korrektek:
Kitty69
Kamilla - V. Ker
Nettyke - IX. Ker (csúnya az arca, de a képeken is látszik, különben korrekt mert magát mutatja a képein és megcsinálja amiben megegyeztetek)
NatashaSweet (korrekt, de kicsit régiek a képek és retusáltak)
Barbie - XIII. kerület (nagyon elhízott a régi képeihez képest, de különben korrekt, ha seggbe is szeretnéd, akkor jó választás lehet, tényleg dugható a segge és elég jó mindenben… Amúgy NatashaSweet barátnője volt, már nem tudom miért nem azok)
Rachel - VI. ker (többszörös áron dolgozik mint a többiek és nem csinál perverzebb dolgokat, de attól még korrekt. Viszont nem 20 éves, szerintem minimum 26, de lehet azzal is keveset mondok)
Most hirtelen ennyi.
#7. Engem még soha nem loptak meg. Olyan volt, hogy “lehúzóshoz” mentem… De nem sűrűn. Én nem szoktam csak minimálisan több pénzt vinni, annál amit megbeszéltünk.
Ha sok lenne nekem pénzügyileg a prostizás, eleve nem mennék… Nekem beleférne, hogy akár meg lopjanak, nem fogok 20-30 ezer forintokért sírni, nekem ez abszolút nem sok pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!