Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bemeritek vállalni a natúr franciát rosszlányokos csajnál?
Figyelt kérdés
2022. nov. 5. 11:02
1/30 anonim válasza:
Csak masszázsra szoktam menni,de volt,hogy szó nélkül elkezdte,pedig szóltam előre,hogy kézzel kérem.
Mikor kb.15perce csinálta,akkor mondtam,hogy ezért akartam kézzel,mert szájjal sokáig tart.Kézzel fejezte be végül.
2/30 anonim válasza:
Vállaltam már be cifrábbakat is. ;)
3/30 anonim válasza:
Az alap, kicsi az esélye, hogy elkapsz valamit.
Párszor szexeltem gumi nélkül is rosszlánnyal, nagyon jó, csak utána mindig jön az izgulás.
4/30 anonim válasza:
#4 nyugi, a pasik 70%-a natúr szopatni megy, nem is dugni pláne nem natúrban, szóval elhanyagolható a kockázat ha nem a legalja polcról választottál.
5/30 anonim válasza:
Kisebb a kockázat, mint egy discos tiniribivel.
6/30 anonim válasza:
Több mint 10 éve bevállalom
Ha rettegsz keress szűz lányt aztán zárd be magadhoz egy életre
7/30 anonim válasza:
6. Ilyen hülyeséget sem hallottam még xD
8/30 anonim válasza:
#6 Ezt a hülyeséget,te se voltál nővel az fix Soha
9/30 anonim válasza:
9. És lepontoz minket, mert igazunk van. :)
10/30 anonim válasza:
a 6osnak teljesen igaza van. egy igenyes prosti szazszor jobb mint azok a szutykok akik a budiba szopnak egy vodkanarancs utan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!