Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bemeritek vállalni a natúr franciát rosszlányokos csajnál?
Figyelt kérdés
2022. nov. 5. 11:02
11/30 anonim válasza:
11. A prostinak napi 10 kuncsaftja is van, ami egy hónapra 200-300 férfi. Szerinted abból mennyi lehet beteg? Orvos vagy?
Szimplán csak hülye.. :)
12/30 anonim válasza:
Ezt a napi 10-et gondban szeded?
Életedben nem voltál a műfajban senkivel ha ennyi rálátásod van
13/30 anonim válasza:
13. Vegyük átlagnak akkor a napi 3-4 embert. Ez húsz napra 60-80 ember. Ha a hétvégét nem számoljuk bele. :)
14/30 anonim válasza:
Én nemibetegséget nem csak Covidot kaptam onnan szóval no para :D
16/30 anonim válasza:
17. Csukott szemmel járnak, nem tudják:)
17/30 anonim válasza:
8,9,10. Én is lepontoztalak. Mert nincs igazad. 25L
18/30 anonim válasza:
#18 sajnos. de szerencsére örökké nem tehetik
19/30 anonim válasza:
#17 Hàt azért az 1 héten àt tartó szenvedést 39 fokos làzat nem nevezném nàthànak!!! Ki se tudtam kelni az àgyból és minden tünetet produkàltam.. Milyen jogon merészeltek hazugnak hìvni?? Lehet te szerencsés voltál mert nem kaptad el, senkinek sem kìvànom.És igényes volt a csaj. Szemellenzős birkàk dugjàtok csak a fejeteket a homokba.. Ennyi erővel Pestis jàrvàny sem volt csak úgy többször haltak meg a szokàsosnál anno, jah meg az influenza is kamu.. Istenem megérett a föld a kipusztulàsra remélem most màr tényleg levàgjàk az atomot. Ment mindenkinek a lepontozás aki engem gyalàzot, én itt és most befejeztem ! Viszlàt
20/30 anonim válasza:
nem te vagy a hazug, te csak megtévesztett vagy. a világ legjobb orvosai mondják. most komoly 39 ez az érved, nátha. most már van pár politikus is aki megmondja az igazad: https://www.youtube.com/watch?v=85Nf8ksiVLA
az előzött is törölték, csak mert az nem a propaganda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!