Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiatal párként a heti 1 szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal párként a heti 1 szex tényleg kevés?

Figyelt kérdés
2022. nov. 3. 11:38
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Szerető?
2022. nov. 3. 13:20
 22/26 anonim ***** válasza:
30 múltam, napi 1 legalább van, de inkább 2.
2022. nov. 3. 13:32
 23/26 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon kevés lenne. F
2022. nov. 3. 14:10
 24/26 anonim ***** válasza:

Annyira nem értem az ilyet. Mi a célod, hogy mutogasd neki a gyk kommenteket? Hisz köztudott, hogy itt mindenki 8 órát dug egyfolytában a hét minden napján és utána még 6-szor ki is veri egymás után, mert az sem elég nekik.

Annyi a normális, amennyit TI annak tartotok. Ha heti 7 akkor heti hét, ha heti egy, akkor heti egy.

A probléma ott kezdődik, hogy nem egyeznek az igények és ő nemhogy a megoldáson nem töri a fejét, de a probléma létezéséről sem vesz tudomást. Ez a fáradt vagyok az egyik legröhejesebb kifogás. Mióta ilyen? Az állítólagos fáradságon kívül történt-e valami más változás? A telefon görcsös rejtegetése, ingerlékenység, esetleg nagyobb pénzösszeget hiánya a közös számláról? Ez utalhat arra, hogy nője van.

Van-e esetleg fizikai tünete? Étvágytalanság, sápadtság stb. Mert akkor lehet, hogy valami betegség, amit vagy nem vesz komolyan, vagy nem mer beismerni.

Ha meg mindig is ilyen volt, akkor mire számítottál? Arra, hogy magától megváltozik? NEM fog.

2022. nov. 3. 14:18
 25/26 anonim ***** válasza:
-l+r
2022. nov. 3. 15:08
 26/26 anonim ***** válasza:

Fiatalabb korban többen vannak így, persze ha együtt életek, akkor azért többre is lehetne igény.

Szerintem ez rajtad is múlik. Légy kívánatos, öltözz úgy, hogy vágyjon rád, próbáld meg elcsábítani minden nap.

Próbáld őt meglepni egy kis kényezttéssel, kedveskedéssel, néha egy spontán szopással. Légy kezdeményező, és megértő. Valóban van olyan időszak, amikor az embernek más gondjai is vannak, de ez nem tarthat örökké. Beszélgessetek róla, próbáld feloldani benne a feszültséget. Pár átmeneti hónap belefér, de több esetében ha eltérő az igényetek az kényelmtlenséghez vezet.

2022. nov. 5. 20:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!