Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiatal párként a heti 1 szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal párként a heti 1 szex tényleg kevés?

Figyelt kérdés
2022. nov. 3. 11:38
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem igen, bár mindenki más libidóval rendelkezik.
2022. nov. 3. 11:39
 2/26 anonim ***** válasza:
89%
Nem sok az biztos
2022. nov. 3. 11:40
 3/26 anonim ***** válasza:
84%

Mihez kevés? A világban miért kell máshoz hasonlítgatni a dolgainkat? Ha nektek ez elegendő, akkor miért lenne kevés? Azért mert másnak kevés?

Ne tedd más értékrendjét a sajátodévá. Ha nektek ez így jó, akkor nem kevés.

2022. nov. 3. 11:40
 4/26 anonim ***** válasza:
85%
A feleségemnek elég lenne ennyi, nekem nem.. 27/F és 26/N
2022. nov. 3. 11:41
 5/26 A kérdező kommentje:

Sajnos a barátommal csak ennyit lehet.. próbálom meggyőzni magam arról, hogy így is jó, de azért picivel többre vágynék..

szerintetek nem szeret már?

2022. nov. 3. 11:44
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

Kommunikáció!!! Miért nem tőle kérdezed meg?

Te ha többre vágysz, akkor ki kell mondanod neki, van egy szükségleted, ami a több szex, és ez kapcsol nálad egy olyan érzést, hogy nem szeret.

Közben valószínűleg teljesen más áll a háttérben, de ezt csak ő tudja megmondani! Miért nem beszélsz vele? Le az álarcokat és játék nélkül beszéljen a két ember, ne pedig egy maszkban, ahogy a mai világban.

2022. nov. 3. 11:47
 7/26 A kérdező kommentje:

Beszéltünk.. sok a munkája, emiatt stresszel, azt mondta, hogy ez egy ilyen időszak, nem kívánja emiatt.. Én ezt meg is értem, mert tényleg így van, estére már mindig fáradt.

De most pl. szabadságon volt csütörtöktől szerdáig pont emiatt, hogy tudjon kicsit pihenni. Nem érte stressz, mert ugye be se ment. Mégis egyszer volt csak szex, ahogy máskor.

Szeritnetek?

2022. nov. 3. 11:52
 8/26 anonim ***** válasza:
Annyi szex elég ami mindkét félnek elég. Ha heti egy akkor annyi, a napi egy akkor annyi. Nincs erre aranyszabály hogy mennyinek kell lennie.
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

Kérdés hogy próbálod meggyőzni?

A feleségemnek nem kell túl sokat győzködni engem, ha a tettek mezejére lép.

A legtöbb férfi vágyát elég könnyű felkelteni. De az "unalmas hétköznapok", tespedés a TV előtt eléggé megöli a hangulatot, azt ne várd h egyszer csak a semmiből lesz szex. Sajnos ezen a beszélgetés se sokat segít, ha csak annyi a tárgya h "legyen több szex". Próbáljátok feltérképezni mi izgatja fel a másikat. És igen, akkor néha ezeket csinálni is kell. Persze nem csak neked, nki is, de ha kölcsönös a dolog, akkor sztem magától is lesz kedve hozzá.

10/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha a kommunikáció nem oldja meg akkor semmi nem fogja. Vagy beletörődsz vagy nem. De ha nem változik és neked ez így nem jó és nem elég, akkor szakítás lesz a vége. És ha tényleg fiatalok vagytok, hidd el nekem, ne várd meg amég házasok lesztek meg netán lesz egy gyerek, mert akkor még keményebb lesz a szétválás.
2022. nov. 3. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!