Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S O.S. Tényleg szűz lehetett?
Tegyük fel, hogy igen.
24 éves, 2+ éve van veled, ha nem valami gyerek felfogású, akkor nem kéri meg a kezed csak azért, mert lefeküdtél vele.
24 évesen, ha tudja mit akar, mire vágyik, akkor el tudja dönteni, hogy veled akar-e maradni vagy sem.
Két éve látja, hogy milyen veled együtt lenni, szóval tudja, hogy nagyjából mire számítson, ha veled marad.
Nem hiszem, hogy különösebben aggódnod kellene.
En ertem a kerdezot, hiaba fogtok erte lepontozni. Az van, hogy a srac majd 23 eves koraig senkit nem tudott osszeszedni. Az egy dolog, hogy senki nem tapsikol oromeben azert, hogy semelyik masik nonek nem kellett a parja rajta kivul, de a fo problema ott kezdodik, hogy sok ilyen helyzetben levo ferfinak mar majdnem mindegy, hogy kivel lesz, csak legyen valakivel. Ami szintén nem egy tul joleso erzes. A kerdezo attol fel, hogy a nagy szerelem nem neki szol, hanem annnak, hogy vegre talalt mar maganak valakit es csak azert veszi el, hogy ne maradjon egyedul. Tehat nem azert, mert o az osszes no kozul a kerdezot valasztana, hanem azert, mert az osszes no kozul a kerdezo az egyetlen, aki hajlando leallni vele.
Persze, vannak olyan esetek is, amikor a ferfi azert marad ilyen sokaig szuz mert varja az igazit, senki nem eleg jo neki, de valljuk be, nem ez az altalanos. Viszont az becsuletes, hogy nem ment el oromlanyhoz, hogy elveszitse a szuzesseget.
"Az van, hogy a srac majd 23 eves koraig senkit nem tudott osszeszedni."
Ez nem valamiféle verseny! Magyarázd már meg, hogy miért probléma ez! Én pl 24 évesen vesztettem el a szüzességem és nem éreztem, hogy lemaradtam volna, sem nem panaszkodott egyik nőm sem. Most feleségem van és családom.
Ne csináljunk már úgy, mintha 23 évesen szűznek lenni olyan hihetetlen volna! Az mivel jobb, ha valaki 14 évesen kezdi és 23 évesen már 20 parneren van túl?!
"sok ilyen helyzetben levo ferfinak mar majdnem mindegy, hogy kivel lesz, csak legyen valakivel"
Ez a gondolkodás mondjuk jellemző egy 30 éves szűzre, de egy 23 évesre?! Pont azért nem feküdt le fűvel-fával, mert megnézi, hogy kivel kezd kapcsolatot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!