Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehetett a gond? Az hogy szűz vagyok vagy az ő szerszáma nem bírja az óvszert?
Izgult azon, hogy épp elveszi a szüzességed.
Majd legközelebb ügyesebb lesz.
Ez is lehetett akár az ok, de az esetek többségében nem ez a gond. Hanem hogy rástresszel fejben a dologra. A teljesítménykényszer a legnagyobb libidógyilkos. Tanács: NE erőltessétek, petting miazmás és nem kell előre deklarálni hogy márpedig most ma d.gni fogunk. Egyszerűen élvezzétek egymás társaságát, az erotikát.
Nem kell kétségbe esni ha elsőre nem klappol minden 100%-ra. Szeretitek egymást nem? Na akkor még lesz alkalmatok összecsiszolódni, összehangolódni.
Semmi gond nem volt, csak aggódott érted, és ez lelohasztja az ember fiát/lányát! /gyerekeket/ :)
#6 Inni a lánynak (is) kellene picit! Hogy ellazuljon.
Nyaljon el egy párszor előtte! Nem olyan sürgős ez!
Nekem nincs bajom a teljesítménykényszerrel és az előre lebeszélt dolgokkal.
Az ital az biztosan használ, de csak nagyon kevés kell. Tokaji késői szüretelésű furmintot tudom javasolni, ha az ára belefér nektek. Az jó édes és elég egy pohár.
Szerintem nehéz megmondani, hogy más mitől indul be. Bújj hozzá, simogasd, és mondd el neki, hogy szeretnéd, bármi is lesz. Talán az megnyugtatja.
Biztos a gumi is számít vmennyit, de az szerintem inkább fejben dől el... a teljesítménykényszer. Őszintén szólva lányként még az én libidómat is kinyírta volna, ha megbeszéltük volna, hogy akkor most ezmegezlesz, pont elég volt, hogy úgy is tudtuk/éreztük mindketten...
A #4-es válaszolóval egyetértek, nem kell erre ennyire rágörcsölni, majd megtörténik, ha kell. Amúgy neked egy (fél) pohár bor tényleg nem rossz ötlet, de többet ne, mert azért totál eltompulni se jó. (Egy korrektebb édes Tokaji tényleg jó! :3 )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!